Ryslan
Поважний гравець
- Реєстрування
- 15 Кві 2023
- Дописи
- 206
- Реакції
- 145
- Бали
- 48
- Нікнейм гравця:Ілля Сьомкін,Олександр Юрчишин,Петро Печерний,Ілля Сьомкін!
- Особистий нікнейм:Руслан Степаненко
- Суть скарги:Вітаю! Їхавши додому побачив як біля воєнкомату знаходиться велика кількість гравців,підїхавши туди побачив там працівників ДКВС які поводили себе не дуже гарно по формі,які позорили форму!Моя думка така якщо ти вдягнув форму то поводься відповідно,ти пішов працювати в державну структуру то повинен себе поводити адекватно,а не залазити один одному на шию і бігати кричати ігого(Ви що там коні,клоуни?) якщо Ви там клоуни то Ви не ту професію Вибрали!Така поведінку я спостерігав в співробітників,хоче це можна було зрозуміти молоді,зеоені не знають правил поводження в громадських місцях в формі! Але коли я побачив старше керівництво яке теж себе поводило так само то стало зрозуміло що там відбувається повний безлад! На відео видно як один з працівників а саме:Ілля Сьомкін без вагомої на те причини застосовує тайзер до свого працівника,прицьому тримавши в себе на плечах я так розумію Лідера ДКВС! Прошу розяснити даним працівникам,Якщо вони вдягли форму то вести себе відповідно! Видати всім гравцям покарання у вигляді догани із занесенням в особову справу! Вищому керівництву видати сувору догану!Понизити у військовому званні !Олександр Юрчишин генерал,Ілля Сьомкін Полковник Приємної гри!
- Докази (скріншот/відео):https://postimg.cc/FkH4vm97
- Дата порушення:16.10.2025
Останнє редагування: