Розглянуто не адекватна поведінка працівника НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ryslan

Поважний гравець
Реєстрування
15 Кві 2023
Дописи
206
Реакції
145
Бали
48
  1. Нікнейм гравця:Денис Арбітраж(212713)
  2. Особистий нікнейм:Руслан Степаненко
  3. Суть скарги:Вітаю!Прошу пояснити працівнику НПУ що єсть баг зі звуком,що він не працює і коли йому пишуть в чат що звук не працює то потрібно адекватно це сприймати! Щоб запрацював звук мені прийшлося перезайти в гру,так як фрапс на ноуті теж не працював,прийшлося фільмувати на телефон! Після перезагрузки ноута і самого лаунчера проблема зі звуком пропала,ну сенс не в тому ,сенс в спілкуванні працівника!Якщо дана особа хоче мені дати грошей або купити звук як він написав то без питань дам карту свого підрозділу хай туди задонатить або на якийсь інший підрозділ НГУ)))Просто проведіть бесіду научіть поважати гравців!Не всі гравці грають зі звуком по тій чи іншій причині! Дуже багато військових які включають собі музику в ютуб і заходять грати! Тому прошу пояснити всім структурам що по перше єсть проблема з самою грою пропадає звук,по друге не всі мають можливість грати зі звуком,тому для таких випадків єсть чат де можна поспілкуватися! Наведемо приклад з реального життя,людина інвалід глухоніма,може тільки жестамми спілкуватися в такому випадку працівник НПУ викликає перекладача!Знаю особисто такого гравця який грає ну після бойових він не чує і спілкується тільки в чаті,як тоді йому грати коли ти пишеш в чат що без звуку чи інша причина ,працівники на це не реагують а продовжують далі говорити в голосовий? Прошу розяснення Дякую!Приємної Гри!
  4. Докази (скріншот/відео):https://postimg.cc/Tpq3GmTT/79a17786
  5. Дата порушення:8.11.2025

Останнє редагування:

Євгеній Малиновський

Центральна Україна
Реєстрування
14 Кві 2024
Дописи
141
Реакції
102
Бали
88
Вітаю, переглянувши вашу скаргу, можу винести вердикт:
З даним співробітником буде проведена бесіда.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі