Відмовлено не вірна жалоба від Валерия Романова (6867411)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Єгоріо Хелл

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Бер 2023
Дописи
44
Реакції
91
Бали
38
1. Никнейм игрока: Валерия Романова (6867411).
2. Личный никнейм: Єгоріо Хелл 6763739
3. Находитесь ли Вы в клане, если да, то в каком: WALHALLA
4. Суть жалобы:не вірно вказана жалоба по пункту 2.11. Запрещается убивать игрока после сполна в течение 15 секунд на її відео доказі отчотлево видно данні дії виходять з норми 15 секунд та ще людина біжить не по формі в сторону стрілянини що є доказом що данна людина не дотримується рп процесу та в кінці осибливо видно що людина почина бігти на мен хоча я стріляв по іншій людині до цього та вона потім почала бігти на мене що як по мені являється пг
6. Доказательства (скриншот/видео): доказательство .
7. Дата нарушения: 26.01.2025

Валерія Романова

Модератор | Західна Україна
Модератор
Реєстрування
5 Лис 2024
Дописи
513
Реакції
582
Бали
153
Вітаю шановний гравець!

У пункті 2.11 вказано, що Заборонено вбивати гравця після спавну протягом 15 секунд або коли гравець біжить з медпункту до казарми без зброї.

На відео чітко видно, що я зупинилась, оскільки ви відкрили вогонь по іншій людині, щоб кулі не зачепили мене, однак згодом ви ціленаправлено почали стріляти по мені, що і видно на відеодоказі, зокрема видно, що коли ви почали стріляти я зупинилася. Скарга була кинута за порушення того, що ви вбили мене, коли я бігла від медпункту до казарми, що є прямим порушенням правил нападу.

Останнє редагування:

Олександр Навроцький

merci beaucoup
Тех. Підтримка
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
1,190
Реакції
809
Бали
253
1. Никнейм игрока: Валерия Романова (6867411).
2. Личный никнейм: Єгоріо Хелл 6763739
3. Находитесь ли Вы в клане, если да, то в каком: WALHALLA
4. Суть жалобы:не вірно вказана жалоба по пункту 2.11. Запрещается убивать игрока после сполна в течение 15 секунд на її відео доказі отчотлево видно данні дії виходять з норми 15 секунд та ще людина біжить не по формі в сторону стрілянини що є доказом що данна людина не дотримується рп процесу та в кінці осибливо видно що людина почина бігти на мен хоча я стріляв по іншій людині до цього та вона потім почала бігти на мене що як по мені являється пг
6. Доказательства (скриншот/видео): доказательство .
7. Дата нарушения: 26.01.2025
1.9 Весь контент має бути прописаний суто Українською Державною мовою.

Адміністрація, при розгляді візьміть це до уваги, оскільки це є порушенням правил форуму.

Оскільки правило було порушено, скарга має бути відмовлена

Іван Верлеб

02 | Західна Україна
Реєстрування
17 Кві 2023
Дописи
88
Реакції
19
Бали
13
Вітаю шановний гравець!
Розглянувши скаргу можу винести вердикт:

Даний гравець Валерія Романова [6867411] подала скаргу вірно на вас так як в пункті 2.11 прописано - Заборонено вбивати гравця після спавну протягом 15 секунд або коли гравець біжить з медпункту до казарми без зброї. Валерія якраз в той момент бігла з мед.пункту до казарми після чого ви її вбили (вона була без зброї) . Тому порушень від даної особи я не бачу + до цього всього покарання вам видавав адміністратор.Якщо ви не згодні з покаранням і у вас є відеодокази ви можете все це оскаржити
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі