Зачинено не для га

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Русік Ухилянтович

Кошовий отаман
Реєстрування
30 Тра 2024
Дописи
216
Реакції
46
Бали
31
Я, Русік Ухилянтович, звертаюся до вас зі скаргою на дії головного адміністратора вашого серверу, які, на мою думку, є несправедливими та шкідливими для спільноти гравців.

Останнім часом я став свідком і особисто постраждав від ситуації, коли головний адміністратор блокує користувачів у Telegram-чаті за звичайні питання щодо ігрового процесу. Це не лише порушує мої права як учасника спільноти, але й створює атмосферу страху та недовіри серед інших гравців.

Моя остання взаємодія з адміністратором відбулася 03.08.24 , коли я запитав про те чому не забанили 2 сторони за порушеня продаш за вірти а тікі заблокували 1 особу . У відповідь я отримав блокування без будь-якого пояснення чи попередження. Я вважаю, що таке поводження є неприйнятним, оскільки воно обмежує мою можливість брати повноцінну участь у грі та отримувати необхідну інформацію.

Прошу вас розглянути мою скаргу та вжити відповідних заходів щодо дій головного адміністратора. Сподіваюся на справедливе вирішення цієї ситуації та покращення умов для всіх учасників спільноти Ukraine GTA.

З повагою,

Русік Ухилянтович

Кошовий отаман
Реєстрування
30 Тра 2024
Дописи
216
Реакції
46
Бали
31
ось забув надать скрні

Вкладення

• photo_2024-08-03_22-49-10.jpg
    photo_2024-08-03_22-49-10.jpg
    170.3 Кб · Перегляди: 63

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Вітаю.

Скарга створена не за формою.

Форма подачі скарги:

1. Нікнейм адміністратора:
  2. Особистий нікнейм:
  3. Суть скарги:
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі