- Нікнейм гравця: Янг Йокер,
- Особистий нікнейм: Василь Афер,
- Клан порушника: white-pride,
- Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: MARLBORO,
- Суть скарги: Вітаю, шановна адміністраціє!,
Хочу повідомити про випадок шахрайства у великих розмірах з боку гравця Янг Йокер (ID: 67785). Суть ситуації: Ми домовились про обмін авто. Згідно з домовленістю: • Я продаю йому BMW M5 CS за 110 млн, • У відповідь він мав передати мені Bentley Continental та Mercedes-Benz CLS V12 AMG. Загальна вартість авто з його сторони — 510 млн. Після того, як ми домовились і прописали угоду, я продав йому BMW M5 CS за погодженою сумою. Далі ми поїхали до епіцентру Києва, але після цього гравець почав порушувати умови угоди. Він спочатку заявив, що CLS у друга, який нібито “скачує оновлення”, і що з інтернетом проблеми. Потім він почав наполягати, щоб я взяв лише Bentley, але я відмовився, бо домовленість була на дві автівки. Я кілька разів просив виконати умови договору, але гравець продовжував затягувати процес, вигадуючи відмовки. На мою думку, це шахрайство та навмисне введення в оману з боку гравця. Прошу адміністрацію: Розглянути цю ситуацію; И видати покарання Повернути авто або хай виповне свої умови Дякую за розгляд скарги та сподіваюся на справедливе вирішення ситуації.
- Докази (скриншот/відео):,
- Дата порушення: 25.06.2025