Розглянуто не згоден за ДМ і не тільки

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

yurka

Поважний гравець
Реєстрування
25 Чер 2023
Дописи
275
Реакції
140
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора: Танюшка Роуз
  2. Особистий нікнейм: 18218
  3. Суть скарги: Шановний адміністратор ви можете пояснити в якому моменті чи в якому із цих трьох "обрубаних" відео з моєї сторони був ДМ? Чому ви мені дали покарання 6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин якщо було 6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин , якщо причина була ну із тих 3 обрізаний відео тіпа не було, щодо ДМ кар я відкрив вогонь по авто після того як автор нас збив це не провокація? на рахунок образи (не трогай його це дурачок) я вважаю це не груба образа по зрівнянню могло бути і хуже ну рамках розумного, із цієї скарги я отримав 2 попередження що переросли в догану клану. Ну ви ж вважаєте що провокації не було і не попросили у автора повний відкат ситуації і дали йому тільки 5.7 хоча було ще 5.1 і 6.3 яке ви дали після оскарження (6.3) І ще одне скарга була подана 12.11 в 19.35 а розглянута 13.11 в 19.50 зразу після ГРП коли у мене було куча статей не дуже прикольно...
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/ДМДМ-образа.229192/

Вкладення

• Снимок экрана (1540).png
    Снимок экрана (1540).png
    350.9 Кб · Перегляди: 57
Останнє редагування модератором:

yurka

Поважний гравець
Реєстрування
25 Чер 2023
Дописи
275
Реакції
140
Бали
46
Вітаю, шановний гравець!
Вам було видане покарання за скаргу від гравця. Вам ніхто не забороняє теж написати скаргу на даного гравця, але ви цього не зробили. Те, що гравець вас провокував, то це не дає вам права вбивати гравця та ображати.
Дам відповідь на слова адміна : Вам ніхто не забороняє теж написати скаргу на даного гравця, але ви цього не зробили. Не забов'язаний це робити
Адмін написав Те, що гравець вас провокував, то це не дає вам права вбивати гравця та ображати. Так була провокація чи ні???
а навіщо тоді оце правило?
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
Примітка: якщо була провокація, або якщо відкрити вогонь у відповідь - не буде вважатись порушенням.

Танюшка Роуз

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
22 Бер 2023
Дописи
1,885
Реакції
1,411
Бали
213
Вітаю, шановний гравець!
Дуже вибачаюся, в тому оскарженні не так сформулювала реченння, тобто, якщо була провокація від гравця, чи можливо він вас ображав чи ще щось, то вам ніхто не забороняє написати скаргу у відповідь, у вас є на це 7 днів поки термін скарги діє. В минулому оскарженні, ви прикріпили відео, та чомусь зробили його приватним, щоб не можна було переглянути. Щодо попередження клану, тобто переросло у догану, як я бачила, що ви вже її зняли, та покарання клану було видане за ваші порушення.

Очікуйте відповіді від ГА/ЗГА!

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Адміністратор надав відповідь, з його думкою погоджуюсь, подібні порушення від лідеру клану караються попередженням/доганою клану, адміністратор видав покарання з наявних порушень у скарзі, ви можете надати докази інших порушень та створити скаргу, гравця буде покарано, щодо обману адміністрації, його зафіксовано не було, щодо образ, вираз "не трогай його це дурачок" рахується як образа, якщо будуть додаткові питання зверніться до мене у особисті повідомлення діскорд - mikolajovich1 , дякую за звернення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі