yurka
Поважний гравець
- Реєстрування
- 25 Чер 2023
- Дописи
- 275
- Реакції
- 140
- Бали
- 46
- Нікнейм адміністратора: Танюшка Роуз
- Особистий нікнейм: 18218
- Суть скарги: Шановний адміністратор ви можете пояснити в якому моменті чи в якому із цих трьох "обрубаних" відео з моєї сторони був ДМ? Чому ви мені дали покарання 6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин якщо було 6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин , якщо причина була ну із тих 3 обрізаний відео тіпа не було, щодо ДМ кар я відкрив вогонь по авто після того як автор нас збив це не провокація? на рахунок образи (не трогай його це дурачок) я вважаю це не груба образа по зрівнянню могло бути і хуже ну рамках розумного, із цієї скарги я отримав 2 попередження що переросли в догану клану. Ну ви ж вважаєте що провокації не було і не попросили у автора повний відкат ситуації і дали йому тільки 5.7 хоча було ще 5.1 і 6.3 яке ви дали після оскарження (6.3) І ще одне скарга була подана 12.11 в 19.35 а розглянута 13.11 в 19.50 зразу після ГРП коли у мене було куча статей не дуже прикольно...
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/ДМДМ-образа.229192/
Вкладення
Останнє редагування модератором: