ОлександрДовженко
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 28 Гру 2024
- Дописи
- 91
- Реакції
- 80
- Бали
- 167
- Вік
- 33
1. Ваш нікнейм: Саня Довжик
2. Нікнейм адміністратора: Андрій Кардинал
3. Суть скарги: не згоден з покаранням від даного адміністратора
як пишеться в правилі
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
вираз 'прикуси свое жало' немає аж ніякого відношення до Неповажне ставлення, тим паче вона ніяким взагалі боком за затрагує честь та гідніть!
я не написав йому щоб закрив свое е*** , не назвав його бл**ю чи п*****м не було напасано ні одного поганого слова в адрес гравця( за що можна було давать мут чи бан
який на моє повідомлення ' та не весели' пише 'та завали' (прихована образа) це вже можна розцінювать як провокацію.
і от чогось мені адмін видає мут , гравцю ні. Блат? чи різне відношення до гравців?
Прошу розібратися в даній ситуації а то якто не справедливо виходить
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тут
5. Дата порушення: 05,08,26
2. Нікнейм адміністратора: Андрій Кардинал
3. Суть скарги: не згоден з покаранням від даного адміністратора
як пишеться в правилі
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
вираз 'прикуси свое жало' немає аж ніякого відношення до Неповажне ставлення, тим паче вона ніяким взагалі боком за затрагує честь та гідніть!
я не написав йому щоб закрив свое е*** , не назвав його бл**ю чи п*****м не було напасано ні одного поганого слова в адрес гравця( за що можна було давать мут чи бан
який на моє повідомлення ' та не весели' пише 'та завали' (прихована образа) це вже можна розцінювать як провокацію.
і от чогось мені адмін видає мут , гравцю ні. Блат? чи різне відношення до гравців?
Прошу розібратися в даній ситуації а то якто не справедливо виходить
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тут
5. Дата порушення: 05,08,26