Зачинено не згоден з рішенням

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝕹𝖆𝖔 𝕾𝖔𝖓𝖆𝖙𝖆

Кошовий отаман
Реєстрування
17 Тра 2025
Дописи
36
Реакції
64
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Макс Аммо
2. Нікнейм адміністратора: Андрій Берлінов
3. Суть скарги: Мені адміністратор сказав, що мене звільнили через дуже велику кількість схвалених скарг за порушення загальних правил Ukraine GTA, але останнє покарання за скаргою я отримав 13 лютого, коли ще був в неофіційних організаціях. Решта скарг після цього, а їх було мало - всі були відмовлені. То за які такі величезні порушення йде мова?)
За перебування в сбу я отримав лише 2 покарання і то не по скаргам, а коли був не по формі і в неробочий час. А в держ я знаходжуся більше місяця точно.
По статуту мене звільнили за трьома статтями (які до мене відношення не мають, і в скарзі я це описував) доказів в полковника судячи з усього немає. Мені приписують різні причини звільнення та ігнорують, той факт, що полковник просто хотів мене звільнити без вагомих причин.
Я прошу поновлення на посаді. І видачу доган полковнику, оскільки мою скаргу (на цей момент) досі не розглянули, і догану за цієї скаргою полковнику не видали.
Прошу перевірити мою історію покарань, та впевнитися що за час коли я в госці я не порушував так, як зазначає ГА. Хотів з'ясувати ситуацію в войсі, але мене ігнорують
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): СКАРГА моя скарга скарга ще одного співробітника
5. Дата порушення:29.03.26

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,544
Реакції
995
Бали
253
Вітаю!

Протягом останніх двох тижнів, були скарги на Олександру Павлюк, де були залучені ви відповідно, від вас були порушення, й рішенням вас звільнити було обговорено старшим складом СБУ та Слідкуючим за СБУ.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі