Русік Ухилянтович
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 30 Тра 2024
- Дописи
- 216
- Реакції
- 46
- Бали
- 31
- Нікнейм адміністратора:Паша Котик
- Особистий нікнейм:Русік Ухилянтович
- Суть скарги:Даний адмін сидів в діскорді з тею людиною після чого це все сталось мене покарали добре це таке але тоді чому ігрок не надав повний фрапс можливо це була провокація я знаю що затулив зз і так далі людина мала надать повний фрапс а не там де я начав стрілять я знаю що вони кенти але це ні чого не міняє щоб не надавать повний фрапс коли я заливав такомуж форматі мені відповідав цей адмін що нема повного фрапсу і так далі а тут він мене відкинув просто по блату я не згідний з цим добре перейдем до муту за образи від даного ігрока була провокаця перед цим і в чаті на фрапсі в діскорд мене оскав і так далі це нічого не міняє я образив я получив мут добре при чому тут образа адміна я не розумію де там я сказав що цей адмін такий там такий я сказав паші паш багато є звідкі інфа що імінно йому не має іміно я його не оскав я оскав пашу а якого то вже друге діло знову тут просто ві відкинув не за що даже якби я його образив це було сказано 3 особі .... прошу приняти якісь рішеня томущо цей адмін сам нарушає видає покарання не правильно це вже не перший раз прошу провести з ним бесіду а якщо ні буде весь форум в жб на його і буде таке як з бившим га
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження:30.07.24