Відмовлено не згідний з покаранням прушника та ВРУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
18 Вер 2024
Дописи
50
Реакції
16
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора: Богдан Дніпровський
  2. Особистий нікнейм: Назар Базар
  3. Суть скарги: Богдан дніпровскій на відео фіксація прикрасно ви можете бачити правокацію він Максима дніпровського, також виноватимь ДТП порушення 16 статі НПУ підпункт 2.14 , 1.5, 6.0, 3.8, 4,2 порушення статі 1.2 зневага до працівників поліції та до працівників ВРУ. 1.8 а сам 4.1 я замітив правокацію та випадок ДТП зреагував та надав допомогу НПУ К на відео фіксації було замічено, також до цього водій підїжав до процесуальний дій і кричав МУС*РА Б*ЛЯДІ на що коли співробітники НПУ К зрегували та почали погонню нажаль їм не вдалося догнати порушника зафіксовані слова ЦИТУЮ (не дагналі а я в СБУшечки біл ці слова можете замітити на 58 секунді відео тут також на маю думку таке комюніті зовсі не повино бути в на цьому прикрасному проекті де ми заходимо щоб попрацюва та попробувати себе на тій чи іншій посаті, можливо для когось це майбутнє, також нагадаю що це РП та тут потрібно відігрувати як в реальному житті тут і цей інтерес до гри, так я розумію я адвокат і повине захищати людей але коли гравці переходять планку і починають себе поводити як вандали, це овер. Також хотів би доповнити про ситуацію з DB якщо би я не допоміг в даних працівників НПУ було би замічино порушення статуту а саме 24 стаття нац поліція не правильне використання вогнипальної зброї, а саме використання її в гомадянських місцях, за що дані співробітнити могли получити покарання в розмирі від догани до ЧС це початківці сержант 3 звання саме та жертва яка потрібна бандитам вибачте якщо десь не правий, такя признаю свою вину але частично мут 60 хв не дуже так як я матюкнувся 2 рази також прошу замітити інформацію сказав в оффтоп зафісовано на 2:45 тут дякую за увагу та ваш час
  4. відео докази тут також сама скарга тут
  5. Дата походження: 21:10:2024

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,820
Реакції
9,086
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
Адміністратор видав покарання вірно, гравець отримав покарання
Приємної гри на
UKRAINE GTA.
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі