Вова Хаймер
Генерал ДКВС Західна Україна
- Реєстрування
- 28 Гру 2023
- Дописи
- 87
- Реакції
- 64
- Бали
- 73
- Нікнейм адміністратора:Василь Перегінець
- Особистий нікнейм: Вова Хаймер
- Суть скарги: На мене написали скаргу неоф по причині дм зз дм кар і я в зз не стріляв а вийшов з неї також в мою сторону і в мого друга була провокація вони нас переслідували з бу ринку також нас догнали почали говорити провокаційні слова мене і мого друга дуже сильно це взбісило я не втримався і почав стріляти по їхній машині тільки що переглянув скаргу на мене і василь перегінець видав мені покарання за образу гравців де чітко видно на фрапсі там де я нікого не ображав а просто вийшов з зеленої зони і почав стріляти по машині а скарга була написана по причині дм зз дм кар прошу розбокувати мій акаунт та покарати адміністратора Василя Перегінця за не правильно розглянуту скаргу тому що скарга була по причині дм зз і дм кар а мені видали за образу гравців на фрапсі я нікого не ображав там чітко видно що я стріляв по машині і ще було чути як він нас провокував якщо у вас є фрапс де я ображав гравців прошу мені надати відео мій діскорд#nalivayko1380. Також це не одноразова ситуація де Василь Перегінець не правильно видавав покарання прошу провести бесіду з даним адміністратором і розблокувати мій ігровий акаунт якщо хочете можем поспілкуватись в діскорді я і мій друг роз скажем вам детальніше.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження:15.08.24