Зачинено не згідний с покаранням тільки для ГА а краще Коваленко керівника проєкту UG

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Євген Бакарді.

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Жов 2023
Дописи
214
Реакції
85
Бали
48
1. Нікнейм Адміністратора: Євген Могила
2. особистий нікнейм: Євген Бакарді
3. суть скарги: не розуміння покарання я хотів покидати тереторію вч але мене посадили за порушення нападу на вч 2.1 хоча я не нападав мене на тереторію завезли не по моїй волі та за 2.4 хоча не як не міг на відео бути зі зброею на відео видно що є порушення від гравця держ орг такі як 2.15 2.38 йому покарання не видали як я був на АКПП и писал бачили 2 адміністратора по відео також видно я не згідний с покаранням і так само що гравцю не було видано покарання за порушення. тайм коди (2хв 55сек) (4хв 27сек).
4. доказ видачі покарання(скріншот\відео):
5. дата походження: 01.03.2025

Євген Могила

Модератор | Північна Україна
Реєстрування
31 Жов 2023
Дописи
208
Реакції
157
Бали
48
Вітаю!
Шановний гравець! Вас було покарано справедливо, відповідно до правил нападу на ВЧ!
Прочитайте правила нападу на ВЧ та вивчіть їх напам'ять щоб у вас потім не було запитань до адміністрації серверу! Якщо хочете правильно розуміти Правила нападу на ВЧ - звертайтесь до мене, я вам відповім з приводу цього питання.

Очікуйте відповідь від ГА/ЗГА!

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Покарання видано вірно, адміністратор надав докази як ви один проникнули на територію військової частини, що автоматично вважається нападом, рекрут який на початку ситуації відкрив вогонь також отримає покарання за стрілянину у ваш бік.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі