Ілля Борецький
Шановний гравець
- Реєстрування
- 17 Кві 2024
- Дописи
- 85
- Реакції
- 35
- Бали
- 31
- Нікнейм адміністратора:Юрій Дмитришен
- Особистий нікнейм: 71723
- Суть скарги: я подав скагру на адміністратора https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Марина-Вітовська.278758/ але пан Юрій мені написав що в мене нема підтвердження моїх слів і що я погрожував вот підтвердження де вона сама призналась що зраджувала тут. пан Юрій говорить що я ней погрожував але це булт не погрози а я сказав що розповім її мамі те що вона взяла кредит на суму 14 тисяц але вона ніде не працює і вчиться але гроші треба відавати бо пізніше буду рости відскоки і хто буде платити я навіть особисто ней допомагав закривав відсотки можу показати головному адміністратору в особистих повідомленях докази цього і це не прогрози що розповім мамі це я хотів вберегти щоб мама знала щоб пізніше не вийшло казусу що прийдуть і заберуть наприклад дім, а те що я розповім її мамі про те що вона різала вени тоя хотів врятувати дитину бо ней тільки 19 років а вона не 1 раз вже різала я навіть сьогодній ней на останок просив щоб так само можу всі докази що лишилися показати бо вона почистила багато чого і найголовніше питання ЯК АДМІНІСТРАТОР МОЖЕ ВИДАВАТИ ПОКАРАНЯ НА НЕРВАХ якщо вона сама призналась після того як видала покарання (То что я заблокал я сделала на нервах) всі докази можу показати в особистих поввідомленях а шановний юрій мені видає покарання бан на 6000 днів
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 06.04.2025