Відмовлено не згідний

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілля Борецький

Шановний гравець
Реєстрування
17 Кві 2024
Дописи
85
Реакції
35
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора:Юрій Дмитришен
  2. Особистий нікнейм: 71723
  3. Суть скарги: я подав скагру на адміністратора https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Марина-Вітовська.278758/ але пан Юрій мені написав що в мене нема підтвердження моїх слів і що я погрожував вот підтвердження де вона сама призналась що зраджувала тут. пан Юрій говорить що я ней погрожував але це булт не погрози а я сказав що розповім її мамі те що вона взяла кредит на суму 14 тисяц але вона ніде не працює і вчиться але гроші треба відавати бо пізніше буду рости відскоки і хто буде платити я навіть особисто ней допомагав закривав відсотки можу показати головному адміністратору в особистих повідомленях докази цього і це не прогрози що розповім мамі це я хотів вберегти щоб мама знала щоб пізніше не вийшло казусу що прийдуть і заберуть наприклад дім, а те що я розповім її мамі про те що вона різала вени тоя хотів врятувати дитину бо ней тільки 19 років а вона не 1 раз вже різала я навіть сьогодній ней на останок просив щоб так само можу всі докази що лишилися показати бо вона почистила багато чого і найголовніше питання ЯК АДМІНІСТРАТОР МОЖЕ ВИДАВАТИ ПОКАРАНЯ НА НЕРВАХ якщо вона сама призналась після того як видала покарання (То что я заблокал я сделала на нервах) всі докази можу показати в особистих поввідомленях а шановний юрій мені видає покарання бан на 6000 днів

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 06.04.2025

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
7,376
Реакції
4,880
Бали
254
Вітаю

Покарання видано вірно та оскарженню не підлягає, погрози у реальному житті є досить серйозним порушенням, якщо ви продовжити погрожувати та переслідувати адміністратора у реальному житті до вас будуть застосовані більш жорсткі санкції у вигляді чорного списку проекту.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі