Деніс Лебігович
Новий гравець
- Реєстрування
- 29 Тра 2024
- Дописи
- 6
- Реакції
- 0
- Бали
- 1
- Нікнейм адміністратора: Анти чит
- Особистий нікнейм: Деніс Лебігович
- Суть скарги: Добрий день,
Це вже не перше моє звернення з приводу бану на проекті. У минулій скарзі (тиць) мені знову відповіли, що я був заблокований адміністратором на сервері 04 за використання читів, і за цьго ви не можите розблокувати. Це просто абсурд, адже у мене там взагалі немає аккаунта. Якщо є, то лише на серверах 03 та 06, але я на них навіть не граю, вони просто існують.
Хочу підкреслити, що я ніколи не реєструвався на сервері 04. У мене немає там аккаунта, і я ніколи не заходив на цей сервер. Усі мої облікові записи знаходяться на серверах 01, 03 та 06. Як можна стверджувати, що я був заблокований на сервері, де у мене немає аккаунта? Це викликає у мене сумніви щодо того, як ви перевіряєте акаунти. Це виглядає просто смішно і абсурдно. Якщо ви стверджуєте, що аккаунт на сервері 04 існує, я про нього не знаю. Як це можливо?
У попередніх скаргах адміністратор казав, що мене не можуть розбанити, оскільки це зробив античит, а значить, я використовував чити. Але я ніколи не використовував чити і завжди грав чесно та дотримувався всіх правил.
Ця ситуація викликає у мене глибоке розчарування, оскільки я вклав значну кількість часу, зусиль та емоцій у розвиток свого аккаунта на вашому проекті. Мені здається, що це помилка системи, і я прошу провести ретельну перевірку мого випадку. Це дуже важливо для мене, оскільки я хочу продовжувати грати на вашому проекті. Я готовий пройти будь-які перевірки, щоб довести свою чесність.
Прошу вас переглянути мою справу, оскільки для мене дуже важливо відновити справедливість та повернути доступ до мого аккаунта. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тиць
- Дата походження:29.05.2024