Розглянуто не повернули кошти в суммі 180кк

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тимурка Гаджимагомедов

Поважний гравець
Реєстрування
7 Сер 2023
Дописи
84
Реакції
153
Бали
36
02
акаунту: 6849552/Тимурка Гаджимагомедов
Сталося така ситуація, що гравець (Андерсон Самурай) в котрого я купив авто Nissan GTR Halloween за 210кк, він зловив на бу за 50кк, коли був договір між двома гравцями. Ось дві скарги де були домовленості між двома гравцями (Вахтангханари Чавчаведзешвили та Михайло Грішник), (скарга 1), (скарга 2). Після того, як Андерсон Самурай зловив авто за 50кк, він його продавав, та я його купив. Після того ці гравці залили скаргу на форум, першу скаргу відмовили, другу схвалили, та відкатили всі дії. Мені після цієї ситуації зняли 250кк, та видали 75кк, хоча повинні були видати 180кк, так як в мене до купівлі 212кк, після того я продам авто гравцю (Вахтангханари Чавчаведзешвили) за 280кк, після продажи авто я продав бумбокс графіті за 56кк, потім я скинув 80кк другу, та в мене залишилось 250кк, після того як відкатили дії в мене залишилося 78кк. Якщо немає грошей на видачу компенсації, то відкатити дію гравця Андерсон Самурай який можливо витратив мої кошти на авто, аксессуари, скіни... скрін, де в мене залишилось після відката дій 78кк скрін, де я скинув гравцеві Андерсон Самурай 159кк скрін, де в мене залишились останні кошти до відката дій

Останнє редагування модератором:

Максим Петрушка

Тех.Адміністратор
Тех. Адміністратор
Реєстрування
10 Лип 2022
Дописи
13,517
Реакції
3,095
Бали
253
Доброго вечора, Головний адміністратор надасть вам відповідь, очікуйте

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
800
Бали
213
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Вам було компенсовано суму грошей на момент розгляду скарги, яка була у гравця в котрого ви прибали авто. Загальну суму грошей було повернуто.

|РОЗГЛЯНУТО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі