Відмовлено не пойму за что бан?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михасик Краймз

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
13 Сер 2023
Дописи
297
Реакції
680
Бали
113
1. Discord сервер(-и): все 2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): джанипер бот 3. Ваш особистий нікнейм у Discord poltasvky10 : 4. Суть звернення: не пойму за что забанили меня? 5. Докази (скріншоти/відео): тик 6. Дата видачі покарання 16.06.2025

Михасик Краймз

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
13 Сер 2023
Дописи
297
Реакції
680
Бали
113
Вітаю Пані Наталіє! Хочу попросити будь ласка перед вами та перед всіма, коли зробив це порушення, вибачення. Я дуже хочу повернутися назад до всієї спільноти та визнаю свою вину, що можливо включав саунпад з російською мовою. Я визнаю свою помилку та обіціяю, що виправлюся та від мене не буде порушень, тому дуже прошу перед всіма вибачення та дуже прошу оскаржити мені блокування. Я сподіваюсь на ваше розуміння. Слава Україні. Гарного вечора!

Михасик Краймз

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
13 Сер 2023
Дописи
297
Реакції
680
Бали
113
За потреби ми можемо піти у голосовий чат, щоб все детально розібрати.

Наталія Турецька

Котик
Активний гравець
Реєстрування
29 Лис 2022
Дописи
628
Реакції
239
Бали
48
Вітаю!

Вас було заблоковано за порушення пункту 9 правил спільноти.

Вихваляння та висвітлення в позитивному світлі нацизму, фашизму, рашизму, реваншизму, геноциду, расизму тощо.
Карається: перманентним блокуванням на всіх Discord-серверах без можливості оскарження.

У голосовому каналі ви увімкнули пісню «Матушка Земля» — це трек російської виконавиці, яка відкрито підтримує війну проти України. Такі дії є провокаційними та недопустимими в нашій спільноті, оскільки суперечать вказаному пункту правил.

Крім того, від вас зафіксовано неодноразові порушення інших пунктів правил, що розцінюється як систематичне порушення, за яку також передбачено перманентне блокування.

Оскарженню не підлягає.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі