Відмовлено не представився нічого НПУ Д

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілля Кoваленко

Ст.Адміністратор | Чорноморський Край [07]
Старший Адміністратор
Реєстрування
5 Січ 2024
Дописи
91
Реакції
30
Бали
63
1. 162477
2. Ілля Ратушний
3. я зупинився са став на аварійку а він зупинився на дроозі стоїть вийшов і каже я вас зупинив їзда на пошкоджеонм авто і без н.з не представився почав уїжати він відкрив вогонь в перестрілці програв я поїхав до нпу д він вийшов з віділу та почав мене затримувати а це було 3-5хв після того як я йогов бив
4.ось тут я його вбив як він мене атримав
5. 21.02.2025

Останнє редагування:
Реєстрування
29 Гру 2023
Дописи
36
Реакції
8
Бали
11
1. 162477
2. Ілля Ратушний
3. я зупинився са став на аварійку а він зупинився на дроозі стоїть вийшов і каже я вас зупинив їзда на пошкоджеонм авто і без н.з не представився почав уїжати він відкрив вогонь в перестрілці програв я поїхав до нпу д він вийшов з віділу та почав мене затримувати а це було 3-5хв після того як я йогов бив
5. 21.02.2025
Доброго дня шановний Ілля
Я можу показати повну запис що він порушив та через що я його затримав громадянин перебував в орієнтування по статті 1.4 згідно 15 та 16 статті закон про НПУ ми маємо право зупиняти а я затримав вже за орієнтування та поступила інформація в Рацію що громадянин перебуває в орієнтуванні ще за вбивство поліцейського і Адміністратор сказав що я нічого не порушив очікуємо відповіді Адміністрації

Останнє редагування:

Ілля Кoваленко

Ст.Адміністратор | Чорноморський Край [07]
Старший Адміністратор
Реєстрування
5 Січ 2024
Дописи
91
Реакції
30
Бали
63
Доброго дня шановний Ілля
Я можу показати повну запис що він порушив та через що я його затримав громадянин перебував в орієнтування по статті 1.4 згідно 15 та 16 статті закон про НПУ ми маємо право зупиняти а я затримав вже за орієнтування та поступила інформація в Рацію що громадянин перебуває в орієнтуванні ще за вбивство поліцейського і Адміністратор сказав що я нічого не порушив очікуємо відповіді Адміністрації
Ти ні посвідчення не представився нічого не зробив

Реєстрування
4 Лис 2022
Дописи
55
Реакції
14
Бали
23
1. 162477
2. Ілля Ратушний
5. 21.02.2025
Вітаю, шановний грамодянин я Лідер НПУ Д, перший фрапс не відкривається по другому фрапсу не можу нечего сказати, так як фрапс не повний та не має кодів! Також можу по другому фрапсу сказати що в вас був розшук та мій працівник вам право вас затримати)

Реєстрування
4 Лис 2022
Дописи
55
Реакції
14
Бали
23
Вітаю, шановний грамодянин я Лідер НПУ Д, перший фрапс не відкривається по другому фрапсу не можу нечего сказати, так як фрапс не повний та не має кодів! Також можу по другому фрапсу сказати що в вас був розшук та мій працівник вам право вас затримати)
Далі очікую від адміністрації відповідь)

Макс Ігнатченко

Автор законів | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
2,037
Реакції
1,765
Бали
213
Адреса
Нікополь
Вітаю шановний гравець!

Заголовок скарги повинен відповідати настпній формі - "Фракція / Нікнейм гравця / Суть скарги"
Приклад: НПУ-Д / 162477 / Порушення правил

Тривалість фрапсу більше 5 хвилин, при умові якщо фрапс більше 2 хвилин потрібно вказувати тайм коди порушень
Приклад: 00:50 (зупинив), 01:21 (незаконно зактримав і т.д....

Скарга відмовлена!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі