Відмовлено не хочуть приймати і схвалювати рапорт на переведення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
27 Тра 2025
Дописи
45
Реакції
15
Бали
11
  1. Нікнейм лідера/заступника:Саня Житомирський
  2. Особистий нікнейм:Ярослав Тусюк
  3. Суть скарги:я приїхав сьогодні в нпу до полковника я хотів перевестися шоб він схвалив рапор на переведення тому що від ЗСУ недовіра на переведення мені треба оновити військовий квиток мені ЗСУ полковник сказав шо іди випрошуй шоб схвалили а потом приїдиш і оновиш ВК я кажу полковникові НПУ я кажу шо так і так він мені каже шо іди звільняйся я заглянув на таблицю не схвалено пишу в між фракційку він каже шо НПУ дорога до НПУ для вас закрита я кажу причина немає відповіді але сьогодні я говорив з капітаном він сказав шо 50к і оновлений квиток топто взятка чи шо мене є всі докази шоб полковника покарали і я перевівся
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): там де взятка
    капітан https://fex.net/uk/s/3fn2ovx там де він сказав шо нпу дорога закрита
  5. Дата походження:17.09.2025

Реєстрування
27 Тра 2025
Дописи
45
Реакції
15
Бали
11
  1. Нікнейм лідера/заступника:Саня Житомирський
  2. Особистий нікнейм:Ярослав Тусюк
  3. Суть скарги:я приїхав сьогодні в нпу до полковника я хотів перевестися шоб він схвалив рапор на переведення тому що від ЗСУ недовіра на переведення мені треба оновити військовий квиток мені ЗСУ полковник сказав шо іди випрошуй шоб схвалили а потом приїдиш і оновиш ВК я кажу полковникові НПУ я кажу шо так і так він мені каже шо іди звільняйся я заглянув на таблицю не схвалено пишу в між фракційку він каже шо НПУ дорога до НПУ для вас закрита я кажу причина немає відповіді але сьогодні я говорив з капітаном він сказав шо 50к і оновлений квиток топто взятка чи шо мене є всі докази шоб полковника покарали і я перевівся
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): там де взятка
    капітан https://fex.net/uk/s/3fn2ovx там де він сказав шо нпу дорога закрита
  5. Дата походження:17.09.2025
Прошу покарати полковника

Лілі Адамс♡

Поважний гравець
Реєстрування
28 Жов 2023
Дописи
427
Реакції
184
Бали
103
Вітаю
Не підлягає розгляду
  • Тривалість фрапсу більше 5 хвилин, при умові якщо фрапс більше 2 хвилин потрібно вказувати тайм коди порушень;​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі