Pysiryok
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 13 Тра 2024
- Дописи
- 84
- Реакції
- 59
- Бали
- 21
1. Нікнейм гравця: денис конопля id 6216. артем котик id 53508(лідер тігри) "Id 19136"
2. Особистий нікнейм: Олег Максимів
3. Клан порушника: Tiger DarkAngels
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: MARABUNTA
5. Суть скарги: Стояв я АФК на парковке біля лікарні Києва, коли повернувся в гру я вже в стяжках та недалеко ми поїхали з болькі, він був один, відігровок в чат не було, мєйби в мікро я цієї інформацією не володію, був без маски, був сам , а не як в правилах від трьох осіб, катав-катав мене, приїхали до лідеру клану, але все одно все ще не 3 особи, тримали мене поки не приїхав 3 , а це вже дуже не по РП, приїхав третій посадили в авто, повторюсь не було жодної маски, сумму так і не сказали, вбили без сумми, тобто без вагомої причини, порушення правил викрадення , тут дуже багато та цікавих порушень. Похищав я так розумію мене не лідер та не модератор.
"ДОЗВОЛЕНО"
1.1 Проводити викрадення можуть всі гравці які перебувають у клані, однак керувати викраденням повинен гравець старшого складу (лідер, модератор).
1.2 Для викрадення повинні бути: об'єктивна причина, кінцева мета, а також план дій.
1.3 Викрадачів має бути втричі більше, ніж осіб, яких викрадають.
1.6 На викрадачах мають бути присутні маски.
1.7 Викрадення проводяться з 10:00 до 23:59 за київським часом.
"ЗАБОРОНЕНО"
1.10 Заборонено заковувати людей в стяжки в зеленій зоні. /jail 30 /warn
1.11 Заборонено одягати стяжки без RP відігровки в текстовий чат. /jail 15
1.23 Проведення викрадення без маски. /jail 30
1.24 Ігнорування необхідної кількості гравців для викрадення. /jail 30
1.25 Відігрування будь-яких дій на свою користь та/або ігнорування відігравань інших гравців. /jail 30
1.28 Викрадати гравців у населених пунктах, громадських місцях, зелених зонах. /jail 60
1.29 Викрадати гравців, які перебувають AFK. /jail 15
1.31 Проводити викрадення поза встановленим часом. /jail 30
1.33 Ігнорування цілей викрадення, навмисне безпричинне утримання гравця. /jail 120
1.34 Убивство заручника без вагомих підстав. /jail 60 - 120
1.35 Наносити шкоду по заручнику (для нанесення шкоди необхідно використовувати кулаки). /jail 60
1.37 Ігнорування встановлених сум викупів заручників. /jail 60
6. Докази (скріншот/відео): *початок* *2* *3*
7. Дата порушення:03.08.2024
2. Особистий нікнейм: Олег Максимів
3. Клан порушника: Tiger DarkAngels
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: MARABUNTA
5. Суть скарги: Стояв я АФК на парковке біля лікарні Києва, коли повернувся в гру я вже в стяжках та недалеко ми поїхали з болькі, він був один, відігровок в чат не було, мєйби в мікро я цієї інформацією не володію, був без маски, був сам , а не як в правилах від трьох осіб, катав-катав мене, приїхали до лідеру клану, але все одно все ще не 3 особи, тримали мене поки не приїхав 3 , а це вже дуже не по РП, приїхав третій посадили в авто, повторюсь не було жодної маски, сумму так і не сказали, вбили без сумми, тобто без вагомої причини, порушення правил викрадення , тут дуже багато та цікавих порушень. Похищав я так розумію мене не лідер та не модератор.
"ДОЗВОЛЕНО"
1.1 Проводити викрадення можуть всі гравці які перебувають у клані, однак керувати викраденням повинен гравець старшого складу (лідер, модератор).
1.2 Для викрадення повинні бути: об'єктивна причина, кінцева мета, а також план дій.
1.3 Викрадачів має бути втричі більше, ніж осіб, яких викрадають.
1.6 На викрадачах мають бути присутні маски.
1.7 Викрадення проводяться з 10:00 до 23:59 за київським часом.
"ЗАБОРОНЕНО"
1.10 Заборонено заковувати людей в стяжки в зеленій зоні. /jail 30 /warn
1.11 Заборонено одягати стяжки без RP відігровки в текстовий чат. /jail 15
1.23 Проведення викрадення без маски. /jail 30
1.24 Ігнорування необхідної кількості гравців для викрадення. /jail 30
1.25 Відігрування будь-яких дій на свою користь та/або ігнорування відігравань інших гравців. /jail 30
1.28 Викрадати гравців у населених пунктах, громадських місцях, зелених зонах. /jail 60
1.29 Викрадати гравців, які перебувають AFK. /jail 15
1.31 Проводити викрадення поза встановленим часом. /jail 30
1.33 Ігнорування цілей викрадення, навмисне безпричинне утримання гравця. /jail 120
1.34 Убивство заручника без вагомих підстав. /jail 60 - 120
1.35 Наносити шкоду по заручнику (для нанесення шкоди необхідно використовувати кулаки). /jail 60
1.37 Ігнорування встановлених сум викупів заручників. /jail 60
6. Докази (скріншот/відео): *початок* *2* *3*
7. Дата порушення:03.08.2024