В очікуванні нонРп нік від Серго Голд

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

rk245

Козак
Реєстрування
30 Лис 2025
Дописи
25
Реакції
14
Бали
56
1. Ваш нікнейм та ID: Сашко Неінтєрєсний 6863523
2. Нікнейм адміністратора: Серго Голд
3. Суть скарги: Не згідний з рішенням.
Прошу поставити конкретну крапку в ланцюгу скарг на мій нік.
якщо ми граємо на РП проекті українського мотиву - Нікнейм «Сашко Неінтєрєсний» відповідає формату «Ім'я Прізвище» та не порушує правил сервера, оскільки не містить образ чи заборонених слів. Згідно зі ст. 295 Цивільного кодексу України, громадяни мають право вільно змінювати прізвище на будь-яке обране, а в українській традиції прізвища-характеристики (як-от Тихий, Безрідний чи Неінтєрєсний) є природним явищем. Оскільки таке ім'я та прізвище можна офіційно внести до паспорта, воно є цілком допустимим для RolePlay-режиму.
Також в Україні можна змінювати ім'я та вписати "Сашко" а також в Україні вільна зміна прізвища та можна вписати "неінтєрєсний", а також в Україні дозволено змінювати по батькові. В підтвердження свої слів додаю посилання на ім'я Айфон Сім та якщо скористатись гуглом можна знайти Мерседес, ягуар і тд. Також згідно відповіді в скарзі 3 на своє существованіє не мають права такі прізвища як "заваликут" тому що зі слів автора скарги можна трактувати це як "завали - вбий" і "кут" і просто поєднані 2 слова в одне. Хоча "Заваликут" "Перебийніс" і подібні прізвища є старі.
До чогу тут ці скарги? Ще раз хочу повторити, донат в 20к+ коли приймали, то скарг не було, рік часу коли граю скарг 0 не було. Ще я не хочу міняти за свій кошт нік, тому що часу для сповіщення згідно мого ніку було дуже багато.
Також прошу розглянути тоді слова автора скарги 3 цитую
": Нікнейм у форматі Ім'я_Прізвище має відповідати реалістичним антропонімам. Використання характеристик, описових слів або сленгу замість прізвища є класичним прикладом NonRP NickName.
Невідповідність атмосфері сервера: Знаходження гравців з подібними іменами в фракціях або на загальних серверах руйнує RP-атмосферу та занурення інших учасників у ігровий процес. " і розглянути такі ніки, та налагодити атмосферу на сервері, пересадивши в деморган або примусово змінити ніки.
Прошу вибачення у данних гравців за згадування їх для приведення аргументів, та акцентую, що тут порушені правила стосовно РП ніку, перелік данних гравців є лідерами, адмінами, фармілами, та в багатьох процесах сервера задіяні. Але згідно діючого законодавства України такі імена можуть існувати, всьо лиш треба подати відповідні заявки в відповідні органи. Посилання на ПОЛОЖЕННЯ ПРО НІКНЕЙМ 3.4
НікнеймЩо порушує
Миша ХеллВикористання «И», неукраїнське ім’я
Ваня ГерасимСкорочене ім’я Ваня
Кірил КовальІм’я Кірил замість Кирило
Владік КабінаПестлива форма Владік
Вася СемочкаСкорочене ім’я Вася
Назар ДжамперовНеукраїнське прізвище видумане
Джейк ТухтамурадовНеукраїнське прізвище видумане
Саня МирнийСкорочене ім’я Саня
Сашко МирнийЗменшена форма Сашко
Олег ДжамперовНеукраїнське прізвище видумане
Кіруся ДженкинПестлива форма Кіруся
Карапуз ГолийНе ім’я людини / не RP
Руслан Містер«Містер» — не нормальне RP-прізвище
Мактрахер Блекстоунмактрахер типу 2 слова?
Коля БандераСкорочене ім’я Коля
Вова ВажнийСкорочене ім’я Вова
Рома КабінаСкорочене ім’я Рома
Бодя АвторитетовичСкорочене Бодя + штучне прізвище
Мішка ЛебіговичПестлива форма Мішка
Вася ФорбсСкорочене Вася
Давид БатьковичШтучне/нереалістичне прізвище
Даня ПоповичСкорочене ім’я Даня
Джейк ВоєнийНеукраїнське видумане прізвище
Мольфарчик ІванчікПестливі форми Мольфарчик, Іванчік
Влад КвентіСкорочена від Владислав
Влад ДолларсСкорочене від Владислав
Тімоха УльтрасПестлива форма Тімоха
Ростик СірийСкорочене Ростик
Стас МаліцькийСкорочене Стас
Ваня БіловСкорочене Ваня
Даніл ПетровічРосійське написання Петровіч
Валик КоповПестлива форма Валик
Тимурка ГаджимагомПестлива форма Тимурка
Ваня ГоустСкорочене Ваня
Женя БлейзСкорочене Женя
Вікуся ТарабПестлива форма Вікуся
Слава МарикПестлива форма Марик
Назік ГрозаПестлива форма Назік
Саша БєлийСкорочене Саша + російське Бєлий
Олічка БрайсПестлива форма Олічка
Дініска ЛінкольнПестлива форма Дініска
Руди ГатилоВикористання І
Тьома ЕлемПестлива форма Тьома
Катька МайлзПестлива форма Катька
Влад КєллініСкорочене від Владислав, та данний гравець адмін
Давід ЛордНеукраїнська форма Давід
Нікіта ОвенсНеукраїнська форма Нікіта
Санічка УкраїнаПестлива форма Санічка
Костя ПацанСкорочене Костя видумане прізвище
Бодька ЧіллПестлива форма Бодька
Жека ДоберманСкорочене Жека
Король КнурНе ім’я людини / нереалістичний RP
Петро Красавчик«Красавчик» — російське слово, не прізвище
Огороднік ВіталічокНеправильний порядок + Віталічок — пестлива форма
Мілан БехаБеха якесь дивне
Костя СкілетонСкорочене Костя
Діма БузяСкорочене Діма
Витто СкалеттаВикористання И в правописі укр мови мала б бути І
Івашків ЗахарНеправильний порядок: Прізвище Ім’я
Міша КузьмичМіша — російська/скорочена форма
Міша ШакалМіша + «Шакал» — образливе/нереалістичне
Скарга 1 - адмін приймає рішення нон РП нік
Скарга 2 - адмін приймає рішення РП нік
Скарга 3 - адмін приймає рішення нон РП

Останнє редагування:

Даніл Петровіч

Новий гравець
Реєстрування
12 Чер 2026
Дописи
7
Реакції
3
Бали
8
Прізвище Петровіч (з літерою «і» в кінці) є прямою калькою або транслітерацією білоруського (Пятровіч) або південнослов'янських прізвищ (Petrović — сербського, хорватського, чорногорського). [1, 2]
В автентичній українській мові це прізвище та по батькові традиційно записується через «и» — Петрович. Поява форми з «і» в документах найчастіше зумовлена специфікою радянських або історичних перекладів власних назв. [1, 2]

Три головні версії походження форми «Петровіч»:
  1. Білоруський слід (найімовірніший для України): У білоруській мові суфікс звучить і пишеться як -віч. Білоруське прізвище Пятровіч при перекладі українською мовою часто записували буквально як Петровіч. [1, 2]
  2. Балканське (південнослов'янське) коріння: У Сербії, Хорватії та Чорногорії прізвище Petrović є одним із найпопулярніших. При імміграції чи історичних переселеннях (наприклад, сербів на територію Нової Сербії у XVIII ст.) м'який звук «ћ» наприкінці часто адаптували через «іч». [1, 2]
  3. Бюрократична помилка або русизм: Іноді під час русифікації документів українське по батькові або прізвище Петрович записували російською як Петрович, а згодом під час зворотного перекладу українською мовою механічно замінили російське «и» на українське «і», утворивши непритаманне мовній нормі Петровіч

Женя Блейз ♡

the legend..
Активний гравець
Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
759
Реакції
1,127
Бали
543
1. Ваш нікнейм та ID: Сашко Неінтєрєсний 6863523
2. Нікнейм адміністратора: Серго Голд
3. Суть скарги: Не згідний з рішенням.
Прошу поставити конкретну крапку в ланцюгу скарг на мій нік.
якщо ми граємо на РП проекті українського мотиву - Нікнейм «Сашко Неінтєрєсний» відповідає формату «Ім'я Прізвище» та не порушує правил сервера, оскільки не містить образ чи заборонених слів. Згідно зі ст. 295 Цивільного кодексу України, громадяни мають право вільно змінювати прізвище на будь-яке обране, а в українській традиції прізвища-характеристики (як-от Тихий, Безрідний чи Неінтєрєсний) є природним явищем. Оскільки таке ім'я та прізвище можна офіційно внести до паспорта, воно є цілком допустимим для RolePlay-режиму.
Також в Україні можна змінювати ім'я та вписати "Сашко" а також в Україні вільна зміна прізвища та можна вписати "неінтєрєсний", а також в Україні дозволено змінювати по батькові. В підтвердження свої слів додаю посилання на ім'я Айфон Сім та якщо скористатись гуглом можна знайти Мерседес, ягуар і тд. Також згідно відповіді в скарзі 3 на своє существованіє не мають права такі прізвища як "заваликут" тому що зі слів автора скарги можна трактувати це як "завали - вбий" і "кут" і просто поєднані 2 слова в одне. Хоча "Заваликут" "Перебийніс" і подібні прізвища є старі.
До чогу тут ці скарги? Ще раз хочу повторити, донат в 20к+ коли приймали, то скарг не було, рік часу коли граю скарг 0 не було. Ще я не хочу міняти за свій кошт нік, тому що часу для сповіщення згідно мого ніку було дуже багато.
Також прошу розглянути тоді слова автора скарги 3 цитую
": Нікнейм у форматі Ім'я_Прізвище має відповідати реалістичним антропонімам. Використання характеристик, описових слів або сленгу замість прізвища є класичним прикладом NonRP NickName.
Невідповідність атмосфері сервера: Знаходження гравців з подібними іменами в фракціях або на загальних серверах руйнує RP-атмосферу та занурення інших учасників у ігровий процес. " і розглянути такі ніки, та налагодити атмосферу на сервері, пересадивши в деморган або примусово змінити ніки.
Прошу вибачення у данних гравців за згадування їх для приведення аргументів, та акцентую, що тут порушені правила стосовно РП ніку, перелік данних гравців є лідерами, адмінами, фармілами, та в багатьох процесах сервера задіяні. Але згідно діючого законодавства України такі імена можуть існувати, всьо лиш треба подати відповідні заявки в відповідні органи. Посилання на ПОЛОЖЕННЯ ПРО НІКНЕЙМ 3.4
НікнеймЩо порушує
Миша ХеллВикористання «И», неукраїнське ім’я
Ваня ГерасимСкорочене ім’я Ваня
Кірил КовальІм’я Кірил замість Кирило
Владік КабінаПестлива форма Владік
Вася СемочкаСкорочене ім’я Вася
Назар ДжамперовНеукраїнське прізвище видумане
Джейк ТухтамурадовНеукраїнське прізвище видумане
Саня МирнийСкорочене ім’я Саня
Сашко МирнийЗменшена форма Сашко
Олег ДжамперовНеукраїнське прізвище видумане
Кіруся ДженкинПестлива форма Кіруся
Карапуз ГолийНе ім’я людини / не RP
Руслан Містер«Містер» — не нормальне RP-прізвище
Мактрахер Блекстоунмактрахер типу 2 слова?
Коля БандераСкорочене ім’я Коля
Вова ВажнийСкорочене ім’я Вова
Рома КабінаСкорочене ім’я Рома
Бодя АвторитетовичСкорочене Бодя + штучне прізвище
Мішка ЛебіговичПестлива форма Мішка
Вася ФорбсСкорочене Вася
Давид БатьковичШтучне/нереалістичне прізвище
Даня ПоповичСкорочене ім’я Даня
Джейк ВоєнийНеукраїнське видумане прізвище
Мольфарчик ІванчікПестливі форми Мольфарчик, Іванчік
Влад КвентіСкорочена від Владислав
Влад ДолларсСкорочене від Владислав
Тімоха УльтрасПестлива форма Тімоха
Ростик СірийСкорочене Ростик
Стас МаліцькийСкорочене Стас
Ваня БіловСкорочене Ваня
Даніл ПетровічРосійське написання Петровіч
Валик КоповПестлива форма Валик
Тимурка ГаджимагомПестлива форма Тимурка
Ваня ГоустСкорочене Ваня
Женя БлейзСкорочене Женя
Вікуся ТарабПестлива форма Вікуся
Слава МарикПестлива форма Марик
Назік ГрозаПестлива форма Назік
Саша БєлийСкорочене Саша + російське Бєлий
Олічка БрайсПестлива форма Олічка
Дініска ЛінкольнПестлива форма Дініска
Руди ГатилоВикористання І
Тьома ЕлемПестлива форма Тьома
Катька МайлзПестлива форма Катька
Давід ЛордНеукраїнська форма Давід
Нікіта ОвенсНеукраїнська форма Нікіта
Санічка УкраїнаПестлива форма Санічка
Костя ПацанСкорочене Костя видумане прізвище
Бодька ЧіллПестлива форма Бодька
Жека ДоберманСкорочене Жека
Король КнурНе ім’я людини / нереалістичний RP
Петро Красавчик«Красавчик» — російське слово, не прізвище
Огороднік ВіталічокНеправильний порядок + Віталічок — пестлива форма
Мілан БехаБеха якесь дивне
Костя СкілетонСкорочене Костя
Діма БузяСкорочене Діма
Витто СкалеттаВикористання И в правописі укр мови мала б бути І
Івашків ЗахарНеправильний порядок: Прізвище Ім’я
Міша КузьмичМіша — російська/скорочена форма
Міша ШакалМіша + «Шакал» — образливе/нереалістичне
Скарга 1 - адмін приймає рішення нон РП нік
Скарга 2 - адмін приймає рішення РП нік
Скарга 3 - адмін приймає рішення нон РП
Взагалі вердикт Олега Ричкова на ці всі скарги брєд. Жорж як і написав всі нікнейми які бачив, так вписав їх у вердикті. 80% на яких була подана скарги, бігають з цим нікнеймом дуже довгий період часу та їм зауваження за це не робили, так як само як і мені.

Як мені швидше казав ГС неоф, що такі нікнейми з пестливою формою чи фамкою, являються допустимими у КЛАНАХ. Якщо би я пішов кудись в держ організацію, то нікнейм потрібно було б вже змінити.

Наступне тим що я вражений, Олег розглянув ті скарги на гравців які знаходяться в кланах, скаргу він повинен був перенести. Прохання ГА взяти до уваги.

Не всі ніки там нонрп, прохання ще раз перевірити і винести відповідний вердикт.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі