Кевін Мельник
Козак
- Реєстрування
- 19 Вер 2024
- Дописи
- 48
- Реакції
- 11
- Бали
- 11
- Вік
- 25
- Нікнейм гравця: Коля Погорілий (53920)
- Особистий нікнейм: Кевін Мельник (44197)
- Суть скарги: Їхав я собі, бачу їде поліцейська машина порушує ПДР і тд (фрапс тоді не встиг включити) в ній бачу капрала, вирішив запитати чому це капрал тим паче з НПУ Д роз'їжає по Києву, зрозумів те, що він з НПУ Д по машині, бо таких не в НПУ К та НПУ Х немає, довго служив в національній поліції тому це точно знаю. Потім як я підійшов до поліцейського запитати чому це він сам їзде і попросив надати його посвідчення, на, що він почав флудити в чат нашо, мені і тд. Потім він поїхав відкривши по нам вогонь при цьому він не відпустив газу та продовживу рух, що вже є нон рп. Якщо поліцейський змушений відкрити вогонь з водійського місця він повинен відпустити газ та відкрити вогонь. Фрапс я виключив, та потім як по нам був відкритий вогонь я включив новий, після цього я вирішив поїхати за ним щоб зрозуміти його наступні дії, ми зупинились біля бази далекобійників, він зупинив ТЗ і просто розтулив мою машину та поїхав далі. Визнаю від себе порушення, що назвав поліцейського мєнтом.
- Докази (скріншот/відео): 1. 2.Тайм коди, 1)00:10 я підійшов то ТЗ, 00:47 початок флуду, 2:37 поліцейський поїхав не завершивши розмову 2) 00:01 поліцейський відкрив по нам вогонь, 1:05 небезпечне керування ТЗ, врізався в забор та поїхав далі, 1:12 розстріляв мою автівку.
- Дата порушення: 30.03.2025