Відмовлено нон рп коп

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Костя Харьковський

Новий гравець
Реєстрування
19 Гру 2023
Дописи
35
Реакції
3
Бали
8
  1. Нікнейм гравця:Данило Кавальчук
  2. Особистий нікнейм:Костя Харьковський
  3. Суть скарги: мене затримали в мене маска була і це нон рп якщо в мене маска то тоді немають права затримувати сначала треба встановити лічность а потім затримувати не розказав міранду
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення:16.02.2024

Данило Ковальчук

Центральна Україна [01]
Реєстрування
21 Кві 2023
Дописи
190
Реакції
701
Бали
138
  1. Нікнейм гравця:Данило Кавальчук
  2. Особистий нікнейм:Костя Харьковський
  3. Суть скарги: мене затримали в мене маска була і це нон рп якщо в мене маска то тоді немають права затримувати сначала треба встановити лічность а потім затримувати не розказав міранду
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення:16.02.2024
Вітаю, шановний гравець!
Хочу зауважити, я затримав вас, оскільки по одежі, по рисах обличчя, ви були схожі на особу, яка перебуває в орієнтуванні. Після того, як ми приїхали до ГУНП м.Дніпра, я викликав адвоката, після чого він приїхав. У спец зв'язку адвокат сказав, щоб я перевірив у вас документи, та звірив вас з тією особою, яка перебувала в орієнтуванні, звіривши ім'я та прізвище, ви були та особа, яка й перебувала в орієнтуванні, тим більш, ви знаходились у розшуку.
З приводу міранди, міранду я зачитав, відеодоказ слідкуючій адміністрації можу надати, також цим самим обманюєте адміністрацію.
Якщо ви можливо вважаєте, що в лікарні затримувати не можна, тоді згідно зі статутом, а саме:
РОЗДІЛ 7: ПОРЯДОК ВІДПРАЦЮВАННЯ ОРІЄНТУВАННЯ
2) Співробітникам СБУ заборонено затримувати людей, які перебувають в орієнтуванні в наступних місцях:
- Картелі міста Київ та міста Дніпро (Західний картель - Київ, Східний картель - Дніпро)
- Порт м. Дніпро "Контейнери" (за 10 хвилин до початку та 10 хвилин після їх відкриття)
- Страйкбол (дозволяється затримувати гравця, якщо він не приймає участі в страйкболі, тобто просто перебуває на території страйкболу)
- Приміщення лікарні з застосуванням тайзеру - дозволяється затримати за допомогою кайданок.
Затримав я вас без застосування тайзера, лише за допомогою кайданок.

Порушень від себе не бачу, гарної гри.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі