Розглянуто нон рп коп

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максимggg

Новий гравець
Реєстрування
31 Бер 2025
Дописи
14
Реакції
0
Бали
6
  1. Нікнейм гравця: Менни Грозний,
  2. Особистий нікнейм: Арсеній Кизима
  3. Суть скарги: Їхав по дорозі за поліцейськими вони їхали 250+ я за ними вони потім ріско збавили швидкість я сиджу в машині виходжу і вони кажуть що я виноватець дтп потім я сідаю в машину заблоковую її і менни грозний починає дьоргати ручку автомобіля і вона була закрита і викидає мене з автомобіля по нон рп потім я питаюсь за що мене в кайданки він нічого не говорить і привів в нпу потім завів мене в нпу потім вивій і потім аж бговорив мої права я замовив державного адвоката і сказав що якщо державний не відповість то я хочу платного але арсеній сказав що ні потім я питаю як він мене витягув з атомобіля він каже що не був закритий я маю фрапс тільки тоді коли ми були біля нпу а далі хай фрапс з самого початку покажуть працівники нпу так як в них має бути ну і потім він мені нічого не говорив за що мене взялли в кайданки як він мене витягнув з авто і дав розшук і в кпп посадив
  4. Докази (скріншот/відео): https://postimg.cc/w7WXtKqB тайм коди 00.00- прибули в нпу дніпро 05:05 почав викликати державного адвоката 08:51 не відповідає на моє питання 09:05 почав проводити процесуальні дії 10:52 видав розшук 11:24 посадив в кпп
  5. Дата порушення: 12.11.2025

Нікіта Карпенко

Пенсія | Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
13 Січ 2024
Дописи
1,191
Реакції
721
Бали
253
Вітаю!

Переглянувши відео від полковника НПУ - ви дійсно були винуватцем ДТП, врізавшись на перехресті після мосту в м. Дніпро. Надалі вас було витягнуто з авто правильно, тому що зі сторони працівників НПУ двері були відчинені, тому вас і дістали з авто. Якщо двері були б зачинені - вас би не змогли дістати системно. Надалі було проведено все правильно згідно КПКУ. Порушень не побачив.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі