В очікуванні нон рп нпу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Воля

Кошовий отаман
Реєстрування
23 Лип 2023
Дописи
39
Реакції
51
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Ілля Дертюк
2. Нікнейм порушника: Георгій Морріс / Юра Кепка / Матвій Сологуб / Кевін Морріс / Василь Манченко /
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: Під час пересування на самокаті за мною почали переслідування співробітники поліції. Один із патрульних навмисно здійснив таран службовим автомобілем, після чого кілька співробітників відкрили по мені вогонь без вагомої причини. Після затримання я неодноразово просив повідомити причину затримання, однак мені її не називали та повідомили лише після того, як доставили до підвалу. Також поліцейські заявили, що я перебував у розшуку, хоча до моменту встановлення особи я був у масці, тому незрозуміло, на підставі чого вони це визначили. Крім того, співробітник Юрій Кепка двічі вдарив мене у зеленій зоні (FD in GZ). Також у даного пана нонрп нік Вважаю дії співробітників неправомірними та прошу перевірити відеодокази, надати оцінку їхнім діям і притягнути винних до відповідальності згідно з правилами сервера.
5. Доказ порушення (скриншот/відео
/
(0:18 навмисний таран - відкритя вогню без вагомої на то ic причини ) (0:25-навмисний таран) (0:41 навмисний таран ) (0:49 DB) (0:36-образа гравців)

6. Дата порушення: 03/08/2026

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі