Макс Чернівецький
Козак
- Реєстрування
- 22 Сер 2024
- Дописи
- 55
- Реакції
- 18
- Бали
- 262
1. Ваш нікнейм: Макс Чернівецький 24477
2. Нікнейм порушника: Діма Осипенко 51360
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: їхав на тракторі по дорозі і зупиняє поліція, витягує з трактора і одразу надягає кайданки без пред'яви посвідчення і причини затримання, потім передає мене другому працівнику поліції, він без відігровок взяв посадив в машину і повіз до нпу, там теж не було ніяких відігровок, ще вийняв в мене зброю не запитавши чи є в мене ліцензія на неї, потім посадив мене по причині *втеча під час затримання*. хоча я одразу зупинився, не тікав, тому вимагаю від нього докази де я втікав якшо він так вирішив.
тайм коди без відігровок: 0:18 1:42 2:20 2:56 5:55 10:41 вилучання зброї: 6:28
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 31.07.2026
2. Нікнейм порушника: Діма Осипенко 51360
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: їхав на тракторі по дорозі і зупиняє поліція, витягує з трактора і одразу надягає кайданки без пред'яви посвідчення і причини затримання, потім передає мене другому працівнику поліції, він без відігровок взяв посадив в машину і повіз до нпу, там теж не було ніяких відігровок, ще вийняв в мене зброю не запитавши чи є в мене ліцензія на неї, потім посадив мене по причині *втеча під час затримання*. хоча я одразу зупинився, не тікав, тому вимагаю від нього докази де я втікав якшо він так вирішив.
тайм коди без відігровок: 0:18 1:42 2:20 2:56 5:55 10:41 вилучання зброї: 6:28
5. Доказ порушення (скриншот/відео):