Відмовлено нон рп

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максон Білий

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Лип 2024
Дописи
56
Реакції
52
Бали
21
1. Нінкейм гравця: 113624, 112394
2. Особистий нікнейм: Максон Білий 97760
3. Суть скарги: Спочатку мені видали шрафи, я підьїхав до НПУ К розмоляв зними вони начали оскорбляти я начав по ним тулить но в мене записав фрапс потім вони відкрили діло нон рп та чали за мною їхати стриляти я їм не давав свій паспорт та начали за мною гнатись потім вони мене затулили і я попав деморган рп отигровки не було. У відео немає звуку я его вбрав тому що там музика
4. Відео доказ: ,
5. 25.04.2025

Меттью Житомирський

Мы пришли — своё вернём, кошмар ваш оживим! | ꑭ
Активний гравець
Реєстрування
11 Бер 2024
Дописи
607
Реакції
577
Бали
113
Вітаю! Вам було надано попередження про зупинку, також було 3 попередження а саме.
1. Попередження про зупинку,
2. Останнє Попередження,

3. Відкриття вогню, Після того як ми відкрили вогонь по вашій машині ми мали право вас затримати за 11.9 але ви почали стріляти. Тому ми вас ліквідували.

Максон Білий

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Лип 2024
Дописи
56
Реакції
52
Бали
21
Вітаю! Вам було надано попередження про зупинку, також було 3 попередження а саме.
1. Попередження про зупинку,
2. Останнє Попередження,
3. Відкриття вогню, Після того як ми відкрили вогонь по вашій машині ми мали право вас затримати за 11.9 але ви почали стріляти. Тому ми вас ліквідували.
ви не тільки по машині стріляли вас до цього момету взагалі не було

Нікіта Карпенко

Пенсія | Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
13 Січ 2024
Дописи
1,194
Реакції
725
Бали
253
Вітаю!

Через те, що немає звуку на відеодоказі - неможливо розглянути об'єктивно вашу скаргу. Я не можу без звука бачити всю ситуацію, чи було попередження від НПУ, чи ні. Якщо маєте відеодоказ зі звуком - подайте, будь ласка, у новій скарзі.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі