Розглянуто нон рп

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
9 Бер 2025
Дописи
87
Реакції
28
Бали
167
1. Ваш нікнейм: Денис Сінігур
2. Нікнейм порушника: не відомо
3. Назва організації порушника: ЗСУ,СБУ
4. Суть скарги: під час нападу на військову частину мене було вбито після цього мене підняли за допомогою адріналіна та наділи на мене кайданки.також почали розстрілювати моє авто
5. Доказ порушення : тут 0:19-1:00 (смерть, заклик до відновлення, не поважне ставлення) 1:04-1:16 (підняли та закафали) 2:30-2:40 (дм авто)
6. Дата порушення:14.082026

Владислав Атсукі

ГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
26 Січ 2025
Дописи
316
Реакції
79
Бали
217
Вітаю
Під час того як ви лежите та не натискаєте померти ви знаходитесь у критичному стані тому працівники державних організацій надали вам лікарську допомогу та провели процесуальні дії.
З працівниками буде проведено бесіду

Гравець Міша Грицьков [223486] отримає покарання, а саме дисциплінарне покарання та Деморган на 25 хвилин
по причині Порушення правил Ukraine GTA

6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин

Гравець Іван Франків [248370] отримає покарання, а саме дисциплінарне покарання та Деморган на 20 хвилин
по причині Порушення правил Ukraine GTA

6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин
Розглянуто

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі