Розглянуто нпу к

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрюха Брукс

Кошовий отаман
Реєстрування
22 Січ 2025
Дописи
157
Реакції
82
Бали
31
  1. Нікнейм гравця: 121885
  2. Особистий нікнейм: Андрюха Брукс
  3. Суть скарги: я хотел спросить почему он 1 в патруле, он начал докапыватся просить документы просто без причины, я спросил подставу ответа я не получил, с итоге я за ним ездил 5:21 он поехал по встречке, дальше еду за ним пытаюсь спросить там прям отчётливо видно момент как у него пропингувало 8:17 я думал он стает на тротуар и тоже начал туда ставать, а он начал говорить что я подрезал спецеально, и за аварийную ситуацию не должен задерживать надо вызывать 2 патрульку что-бы они оформили и решили кто виноват, сам в патруле он быть не может на 3 звание, также задерживать он без напарника не имеент никакого права, 9:20 тайзер во время перестрелки (да я не в клане что тулил его ну я согласен отсидеть 30-60 минут за фд если он тоже понесёт полное наказание) 10:53 поставил без рп в машину, 12:49 вытянул без рп с машины, а ещё он вместо того что-бы позвать страших что-бы они вызвали адвоката в рацию звонил ему по телефону а адвокаты редко берут по телефону так-что не знаю будет ли считатся как ещё 1 нарушение или нет.
  4. Докази (скріншот/відео):тут
  5. Дата порушення: 15.06.2025

-----------------------------

Останнє редагування:

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,616
Реакції
1,674
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу та докази виношу вердикт, що:

Гравець ID: 88900 отримуєте покарання, а саме:

5.22. "Погрози" - Заборонено погрожувати гравцю баном / деморганом / мутом, якщо він не порушує правила UKRAINE GTA або інші зазначені правила на відповідному сервері. | Мут 30-90 хвилин
(А ви саме сказали що ви отримаєте покарання ВАРН за НонРП держ. хоча поліцейський дістав планшет щоби сказати вам статті які ви порушили)
6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин

Гравець ID: 121885 отримуєте покарання, а саме:

6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин

Також починаючи з 10:10 вас не було чути тому всі інші порушення після цього тайм коду невважатимуться дійсними.

РОЗГЛЯНУТО!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі