Роман Тимошенко
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 8 Лют 2025
- Дописи
- 77
- Реакції
- 47
- Бали
- 23
1. Ваш нікнейм: Роман Тимошенко
2. Нікнейм порушника: на доказах все видно
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: їду на квадріке беруть мене стопають на горі потім мене штовхають і починають по мені стріляти після чого мене затримали потім намагалися мене хвилини дві посадити в авто в ітогі посадили і поїхали до нпу к потім витягнули із авто повели в подвал там мене пробив хотя я стояв у масці та ніяк їм не представлявся потім вобще чел обшукував мене і сказав шо у мене нічо нема хотя у мене фул хаос і алко і петра і екстазі в ітоге видав розшук непонятно на кого, не представився потом посадив і я дуже злой мелстрой тому видайте по можливості максимальне покарання бо у мене померають свині а я сижу по пріколу в тюряге
5. Доказ порушення (скриншот/відео): фул хаос
6. Дата порушення: 21.07.2026
Time Codes (67):
0:00-0:10 штовхнули мене з гори і квадрік покотився потом розстріляли
0:10-0:35 елі елі затримали
0:40-1:45 просто стоїм на чіле (можете не дивитись даже)
2:20-2:25 нарешті посадив в авто
2:37-2:57 майже правельна міранда
3:20-4:05 включив якусь хорор музику потім рішив пристігнуть кайданку прии.... та завів в подвал нпу к
4:07-4:42 взяли кпк почали мене шукати але я стояв весь час в масці та ніяк не представлявся і якось поняв шо нема розшуку і штрафи на 22к і дав розшук невідомому
4:47-5:20 почав проводити обшук нічо не найшов хотя у мене алко петра, і тд також у нього хтось весь час в дуже яросно портив повітря каже все законне
5:30-5:46 посадив мене а також якись працівник стріляв в інтерєрі по людям
5:51-5:53 показую шо у мене як він сказав нелегала нема тобто все легально
І ЗА ЦЕ ЗАТРИМАННЯ МЕНІ НІХТО НЕ ПРЕДСТАВИВСЯ І ЯКШО НЕХВАТАЄ ДОКАЗІВ ПОДИВІТЬСЯ БОДІК НПУ
2. Нікнейм порушника: на доказах все видно
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: їду на квадріке беруть мене стопають на горі потім мене штовхають і починають по мені стріляти після чого мене затримали потім намагалися мене хвилини дві посадити в авто в ітогі посадили і поїхали до нпу к потім витягнули із авто повели в подвал там мене пробив хотя я стояв у масці та ніяк їм не представлявся потім вобще чел обшукував мене і сказав шо у мене нічо нема хотя у мене фул хаос і алко і петра і екстазі в ітоге видав розшук непонятно на кого, не представився потом посадив і я дуже злой мелстрой тому видайте по можливості максимальне покарання бо у мене померають свині а я сижу по пріколу в тюряге
5. Доказ порушення (скриншот/відео): фул хаос
6. Дата порушення: 21.07.2026
Time Codes (67):
0:00-0:10 штовхнули мене з гори і квадрік покотився потом розстріляли
0:10-0:35 елі елі затримали
0:40-1:45 просто стоїм на чіле (можете не дивитись даже)
2:20-2:25 нарешті посадив в авто
2:37-2:57 майже правельна міранда
3:20-4:05 включив якусь хорор музику потім рішив пристігнуть кайданку прии.... та завів в подвал нпу к
4:07-4:42 взяли кпк почали мене шукати але я стояв весь час в масці та ніяк не представлявся і якось поняв шо нема розшуку і штрафи на 22к і дав розшук невідомому
4:47-5:20 почав проводити обшук нічо не найшов хотя у мене алко петра, і тд також у нього хтось весь час в дуже яросно портив повітря каже все законне
5:30-5:46 посадив мене а також якись працівник стріляв в інтерєрі по людям
5:51-5:53 показую шо у мене як він сказав нелегала нема тобто все легально
І ЗА ЦЕ ЗАТРИМАННЯ МЕНІ НІХТО НЕ ПРЕДСТАВИВСЯ І ЯКШО НЕХВАТАЄ ДОКАЗІВ ПОДИВІТЬСЯ БОДІК НПУ