Розглянуто нпу)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юра Барбос

Отаман
Реєстрування
18 Вер 2025
Дописи
37
Реакції
33
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Юра Барбос 125979
2. Нікнейм порушника: Кирилл Ведмідь 82928 : Деніс Котік 75643
3. Назва організації порушника: нпу
4. Суть скарги: 1.зупинили без підстави на відео можна помітити що без номерів але вони є їх на квадроциклі не видно 2.також не назвавши підставу просять вийти з авто 3. на відігровці 2 рази посадив мене в машину 3.поки ззаді підїздили навели на мене зброю 4. для них не було ніякої небезпеки коли підійшли дістали м4 перезарядив 5. не просивши мій паспорт знали шо я в розшуку хай буде шо могли запамятати лице але я в бандамі по рп нереально шоб таке було 6. коли їхали незачитав міранду до кінця немає різниці чи я сказав адвокат він мав її дочитати до кінця
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 11.12.2025

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,616
Реакції
1,674
Бали
253
— Запросив докази у заступника лідера НПУ —

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,616
Реакції
1,674
Бали
253
Вітаю
Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт, що:
Враховуючі недоробку ігрового моду, але також наявність номерім по РП поліцейські можуть знати що у вас вони є, оскільки про цю проблему з номерами вже відомо давно. Ви та ваш транспортий засіб перебували у розшуку тому і були затримані. На відео доказі який надав працівник поліції чітко видно що вони долучилилися вже до активного розшуку за вами.

Події які далі відбувалися у кімнаті допиту також є законними, оскільки у вас було знайдено розшук за вбивство людини логічно можна подумати що це може бути підставною для обшуку + за законодавчою базою перед переміщенням вас в ІТТ вас повинні обшукати на наявність заборонених предметів/речовин.

РОЗГЛЯНУТО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі