Відмовлено обжалування бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ITALIANKraken

Козак
Реєстрування
1 Жов 2025
Дописи
6
Реакції
5
Бали
3
  1. Нікнейм адміністратора:Анастасія Коверті
  2. Особистий нікнейм:Даніель Блекмор
  3. Суть скарги:на мене написали скаргу в якій пише що я вимагав від гравця гроші за те щоб я не заливав на нього скаргу за db i dm car гравець прикріпив скріни переписки де нібито я пишу до нього про гроші за моральну копенсацію хотя на скріни видно гравець питає чи це дійсно я Даніель Блекмор нащо невідома людина під моїй ніком з форума навіть не відповіла що так. По друге на цих фото немає кокретного доказу нік в дс такий самий може поставити люба людина якщо би грацесь прикріпив мій юз дс то це інше діло але там немає нічого такого гравець знав що я буду заливати на форум бо коли він мене таранив я сказав що я залию на форум. В загалному я не бачу достатньо доказів щоб сказати що це дійсно я. Прошу перегранути мою справу
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тут
  5. Дата походження:гравець написав скаргу 05.10.25

Павло Орлик

ГС Держ | Південна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
16 Лис 2024
Дописи
1,452
Реакції
1,360
Бали
253
Вітаю, ви подали вже скаргу на даного гравця - тут.
У ваших приватних повідомленнях діскорд з гравцем, ви надаєте скріншот з цієї ситуації.
Після того як гравець вам відмовив у надані коштів в особистих повідомленнях, ви подали скаргу на форум, це видно по часу та по вашому повідомленню "пізно" о 21:06. Саме в цей час була подана ваша скарга.
Покарання видано вірно.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі