Відмовлено обжалування бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ITALIANKraken

Козак
Реєстрування
1 Жов 2025
Дописи
6
Реакції
5
Бали
3
  1. Нікнейм адміністратора:Анастасія Коверті , Павло Орлик
  2. Особистий нікнейм:Даніель Блекмор
  3. Суть скарги:на мене написали скаргу в якій пише що я вимагав від гравця гроші за те щоб я не заливав на нього скаргу за db i dm car гравець прикріпив скріни переписки де нібито я пишу до нього про гроші за моральну копенсацію хотя на скріни видно гравець питає чи це дійсно я Даніель Блекмор нащо невідома людина під моїй ніком з форума навіть не відповіла що так. По друге на цих фото немає кокретного доказу нік в дс такий самий може поставити люба людина якщо би грацесь прикріпив мій юз дс то це інше діло але там немає нічого такого гравець знав що я буду заливати на форум бо коли він мене таранив я сказав що я залию на форум. В загалному я не бачу достатньо доказів щоб сказати що це дійсно я. Прошу перегранути мою справу. Попереднє обжалування тут
    дивіться це теж не аргумент людина могла сидіти на форумі і коли появилась скарга написати зразу в дс "пізно"
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тут
  5. Дата походження:гравець написав скаргу 05.10.25

Маттео Ернандес

Адміністратор | Західна Україна
Адміністратор
Реєстрування
9 Січ 2025
Дописи
181
Реакції
198
Бали
88
Вітаю.
Прикріпляю докази, що підтверджують ситуацію з навмисним тараном- Тиць

Ви стверджуєте, що я нібито знав про те, що ви подасте скаргу на форум, однак ні на ваших, ні на моїх доказах цього не чути та не видно.

Щодо твердження, що «невідома особа з вашим ніком як на форумі» нібито писала мені — з натяком на те, що я підробив переписку, тоді поясніть, будь ласка, як яміг дізнатися ваш форумний акаунт ще до моменту подання скарги, якщо, за вашими словами, це були не ви?

Щодо того, що не підтвердили, що це ви, я намагався зібрати як найбільше доказів, але ви, здаєтся, зрозуміли це та подали скаргу.

Прошу не вводити адміністрацію в оману та не приписувати мені дій, яких не було.

Останнє редагування:

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
2,828
Реакції
2,035
Бали
253
Зв'яжіться зі мною в Discord - leokingsman

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі