Відмовлено обман гравців для ГА КА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Богдан Драгон

Шановний гравець
Реєстрування
9 Гру 2023
Дописи
40
Реакції
40
Бали
21
1. Ваш нікнейм:Богдан Драгон(458)
2. Нікнейм порушника:Блек Вайт(6171)
3. Суть скарги:я дуже добре спілкувався з цим гравцем протягом пів року+- і коли відкивався 07 сервер (можливо чуть скоріше або пізніше) на той момент в нього був нік Денис Олександрович, я вирішив передати йому свій гараж номер 4 в Києві поки я сам буду грати на 07 щоб він не злетів і + хотів зробити йому приємно щоб він міг на ньому бесплатно пофармити, і була одна єдина умова, щоб він не знімав звідтам солану яку я сам нафармив, запитаєте чому я її не вивів сам, тому що я чекав вищого курсу щоб вивести більше ніж по зарашньому курсі, по зарашньому курсі її там було на 1.1ккк, я сказав що заберу гараж назад коли надоїсть грати на 07, так ось я його позавчора запитав в дс чи може він повернути гараж назад він сказав що не може бо їде на день народження, зможе завтра я йому пишу вчора він ігнорить пишу сьогодні він ігнорить, далі я вже зрозумів що повертати він мені нічого не збирається і я приїхав до гаража і бачу що власник там Сатоши Рейз(5630), я спочатку думав що він його продав але я написав людині яка зараз тримає гараж і він сказав що взяв його в оренду на 10 днів і він показав що там є солани тільки на 250к$ яку він нафармив сам, значить солану з гаража він також вивів,можете також його перепитати, він все підтвердить, також прикріплю скріншот сьогоднішньої переписки мого друга з цим грацем, прошу розібратись в ситуації і повернути мені мій гараж і гроші які він з гаража вивів а гравця покарати згідно правил проекту.доказів немає але можете подивитись по логах і переконатись в тому що це все правда.
4. Доказ порушення (скриншот/відео): 1783086794099.png1783088490298.png1783088512237.png
5. Дата порушення:17-18.04.2026

Останнє редагування:

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
3,089
Реакції
2,159
Бали
253
Вітаю, на ваших доказах їх є недостатньо для того, щоб бачити усю ситуацію, також немає умов договору

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі