Маттео Блейзіꑭ
Активний
- Реєстрування
- 15 Кві 2023
- Дописи
- 156
- Реакції
- 678
- Бали
- 96
1. Нікнейм гравця: Джеймс демон [id 61]
2. Особистий нікнейм: Тревіс Файн[id 161]
3. Клан порушника: Marvel
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: CAPELLO
5. Суть скарги: я та мій друг хотіли купити бізнес, таперекинули гроші 2і2 мілона на карту, та не хватило переказати 300 тисяч, ми поїхали на машині до найближчої АЗС, що б закинути остаток грошей, ми вже приїхали як людина прописала команду /respawn, ТАКОЖ МІЙ ДРУГ МОЖЕ ПОКАЗАТИ ВІДЕО ФІКСАЦІЮ АЛЕ ЧЕРЕЗ ДС, так як він не має часу шо б заливати жб, та також я хочу шо б ви дали йому вибір або він відає гроші або 6 к днів бан, бо мені зздається що він думає шо його забанять на 3 дня і він знову зможе всіх обманювати, та ще провірьте його по логам може в нього є твінк акаунт!
6. Докази (скріншот/відео):Тик тай коди 0:17 / 2:23 та також 2:21 / 2:33
7. Дата порушення:29.10.2023
2. Особистий нікнейм: Тревіс Файн[id 161]
3. Клан порушника: Marvel
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: CAPELLO
5. Суть скарги: я та мій друг хотіли купити бізнес, таперекинули гроші 2і2 мілона на карту, та не хватило переказати 300 тисяч, ми поїхали на машині до найближчої АЗС, що б закинути остаток грошей, ми вже приїхали як людина прописала команду /respawn, ТАКОЖ МІЙ ДРУГ МОЖЕ ПОКАЗАТИ ВІДЕО ФІКСАЦІЮ АЛЕ ЧЕРЕЗ ДС, так як він не має часу шо б заливати жб, та також я хочу шо б ви дали йому вибір або він відає гроші або 6 к днів бан, бо мені зздається що він думає шо його забанять на 3 дня і він знову зможе всіх обманювати, та ще провірьте його по логам може в нього є твінк акаунт!
6. Докази (скріншот/відео):Тик тай коди 0:17 / 2:23 та також 2:21 / 2:33
7. Дата порушення:29.10.2023