Відмовлено обман на гроші

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

BogBoss001k

Активний
Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
22
Реакції
2
Бали
3
1. 2 Сервер
2. Я Сущенко Микола 6804855
3. Гравець під ніком Ярослав Володимирович кинув мене на гроші. Я домовився з ним про покупку клана ціна якого становила -3 000 000грн- таким чином, я йому віддаю машину а саме мерседес гелендваген по ціні 2 500 000 і скидую йому ще 500 000 грн, але він рішив мене обдурити і заволодіти моїм майном. Я продав йому свою машину та ми разом поїхали до клану, але коли ми приїхали він бистро вийшов з машини та зайшов у бункер, потім, я прождав його 5 хвилин біля бункеру в надії що він приїде і все буде добре, але цього не сталося. Я почав йому телефонувати, він не брав трубку. Я почав знімати на фрапс і одразу він взяв трубку, я почав йому говорити, віддай будь ласка мені мої гроші щоб у тебе не було пролбем, він каже якщо хочеш, зливай мене на форум, я ще раз йому повторив, будь ласка віддай гроші, але я отримав цю ж саму відповідь... Коли ми їхали до бункера він мені казав що його вже банили за порушення правил мульти аккаунтів...
4. Є доказ того що він говорив щоб я його зливав на форум, і він думає що йому не буде покараний за свої дії
ось відео доказ того як я його купив об 11:54
5. 07.08.2023 о 16:14

Паша Тихий

02 | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
7 Тра 2023
Дописи
1,104
Реакції
143
Бали
148

Вітаю!
На розгляді.

Паша Тихий

02 | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
7 Тра 2023
Дописи
1,104
Реакції
143
Бали
148

Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт.
На відео доказі немає умов продажі/покупки.
Також немає вказаних тайм кодів.
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі