Розглянуто обман на 100кк, тільки для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Богдан Драгон

Шановний гравець
Реєстрування
9 Гру 2023
Дописи
40
Реакції
40
Бали
15
1. Ваш нікнейм: Богдан Драгон(458)
2. Нікнейм порушника:-
3. Суть скарги: Я написав в купівлю-продаж в діскорді, що куплю котедж на 40 лунок з 3 панелями за 600кк і мені написала ця людина що може продати котедж в Дніпрі, я почав перепитувати чи точно там 3 панелі, він каже так потім він пише що йому вже пропонують 550кк і готові дати передоплату, я пишу що даю 600кк, він питає чи точно я заберу я пишу що так, 100%, він далі написав що зараз не зможе продати бо не вдома, зможе ввечері і далі він просить кинути передоплату , я питаю скільки перекинути щоб він нікому іншому не продав, він каже скільки хочеш, далі я щоб перевірити хочаб хто це такий питаю його нік і тут найголовніше він пише що він Ромчік Якудза, хоча в дс на 05 сервері в нього був написаний інший нік, але я думаю може змінив нік в грі а в дс ще не встиг поміняти, я йому пишу що я його знаю далі він питає скільки ти готовий дати завдатку, я пишу що можу закинути 100кк далі він написав карту, я запитав який номер котеджу щоб перевірити чи є той котедж в нього насправді, він написав що не пам'ятає і я йому перекинув кошти і він мене просто заблокував в діскорді і всі свої повідомлення повидаляв, але ви можете перевірити по логах чи перекинув я ці кошти насправді і кому саме я їх скинув, час та сума яку я кидав є на скріншоті,доказ того що він мене заблокував в діскорді і свої повідомлення просто видалив також є на скріншоті. Прошу мені повернути цих 100кк а йому видати покарання за обман гравців.
4. Доказ порушення (скриншот/відео):
@pilisos - Discord 29.01.2026 16_11_07.png
UKRAINE GTA 29.01.2026 14_28_02.png
UKRAINE GTA 29.01.2026 14_41_00.png
5. Дата порушення:29.01.2026

Роман Ярмоленко

Старший адміністратор | Південна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
28 Гру 2023
Дописи
907
Реакції
666
Бали
508
Вітаю, передаю скаргу головній адміністрації

Анастасія Коревті

КА | Південна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
16 Лют 2024
Дописи
1,993
Реакції
2,752
Бали
643
Вітаю, гравець Владислав Лучман [60840] отримає бан на 6000 днів за:
11.8. "RP/NonRP шахрайство" - Заборонено будь-як обманювати гравців, здійснювати спроби ловлі на неуважності, приховування подробиць або особливостей ігрового майна (є винятки, також обліковий запис може бути додатково обнулено при першому порушенні за рішенням головного адміністратора).
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі