Розглянуто обман

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
7 Січ 2025
Дописи
83
Реакції
149
Бали
182
1. Ваш нікнейм: Раміль Авторитет
2. Нікнейм порушника: Данил Арбузик
3. Суть скарги: Спочатку людина погодилась на всі умови,але потім зказала що не зможе кинути гроші бо в неї ліміт,звісно що я нічого не кажу,може таке бути,але гроші я не отримав,прошу перевірити в скорішому випадку,поки людина не витратила гроші,я не отримав гроші.
4. Доказ порушення (скриншот/відео):
Тайм коди: 0:48 написано договір
0:52 підветрдив договір
1:14 я купую авто
1:23 зказав потрібно зняти гроші,і ми пішли
2:23 він почав казати про те що в нього ліміт
кінець він пропонуює дати свій дс,але це вже за межами договору,тому прошу повернути гроші.

5. Дата порушення: 22.07.2026

Рома Семеген

ГС Неоф | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
18 Чер 2025
Дописи
4,356
Реакції
1,477
Бали
511
Вітаю
Розглянувши вашу скаргу, виношу наступний вердикт:
Гравець Даніл Арбузик [ID204568] отримає покарання у вигляді блокування акаунту терміном на 20 днів за Порушення правил Ukraine Gta, а саме:
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. |
5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати.
11.8. "RP/NonRP шахрайство" - Заборонено будь-як обманювати гравців, здійснювати спроби ловлі на неуважності, приховування подробиць або особливостей ігрового майна (є винятки, також обліковий запис може бути додатково обнулено при першому порушенні за рішенням головного адміністратора).
Стосовно повернення майна, зверніться будь ласка в розділ "Скарги на Адміністрацію" з проханням видачі компенсації.

Розглянуто

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі