Відмовлено образа в голосовому чаті

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Sanya Chekushka

Козак
Реєстрування
5 Січ 2026
Дописи
55
Реакції
16
Бали
13
1. Ваш нікнейм: Андрій Неміров
2. Нікнейм порушника: Олександр Райнхард
3. Назва клану порушника: HOUSTON
4. Суть скарги: 2:18 неадекватне спілкування адвоката з співробітником сбу (зі мною), на жаль через технічну проблему у мене не записався мікрофон, але якщо хтось подасть скаргу на порушення з моєї сторони то я повністю готовий понести покарання за все. Я себе вів адекватно і дотримувася субординації, по моїм минулим скаргам можете все переглянути. Я просто вважаю таку поведінку від приватного адвоката максимально неадекватною і некомпетентною, якщо я був би на місці вру я би взагалі лишив цю людину право на захист людей, тому що данна особа навіть себе не може захистити, відстояти свої права, що уж говорить про затриманних. Повторююсь, якщо я порушив статут, я готовий понести будь яке покараняя. Я просто хочу щоб порушники були покарані. Шановні адміністратори 02, така ситуація просто не в перший раз уже. Я не залізний, у мене нема нервів щоб усе це терпіти. Повторюю ще раз, якщо хтось дійсно подасть скаргу на мене і будуть порушення з моєї сторони, то я повністю готовий нести все покарння. Шановні адміни, я просто хочу щоб порушники були покарані. Таке уже не в перший раз і це відбувається на регулярній основі в мою сторону. Дякую за розуміння
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 23.06.2026

Адам Грінвуд

ГС Неоф | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
12 Вер 2025
Дописи
1,006
Реакції
274
Бали
223
Вітаю, шановний гравець
Розглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт
Надайте відеозапис зі звуком Вашого мікрофону
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі