Розглянуто образа рідних,згадка форума

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

vaznyaaa

Козак
Реєстрування
17 Сер 2025
Дописи
45
Реакції
14
Бали
163
1. Ваш нікнейм:Андрей Яблонский
2. Нікнейм порушника:160537
3. Суть скарги:с чого все почалось я їхав по дорозі людина мене підрізала та почала дбшить нажаль отката цього момента в мене не має я поїхав за ним запитати для чого він це зробив він почав тікати я щоб його зупинити почав стріляти по автобусу коли він зупинився почав казати щось про форум хоча в ситуаций повністью его вина та почав ображати рідних на откаті це чутно ображав рідних він не однаразово але в мене не має отката(
4. Доказ порушення (скриншот/відео):
5. Дата порушення:08.08.26

Андрій Кардинал

Ст.Адміністратор | Центральна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Кві 2026
Дописи
522
Реакції
196
Бали
109
Вітаю, шановний гравець.
Розглянувши вашу скаргу та ознайомившись з наданими у ній доказами, виношу наступний вердикт:

Гравець Кирил Батон (160537) отримує покарання у вигляді блокування аккаунту терміном на 20 днів за порушення наступних правил UKRAINE GTA:
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
5.17. "Образа рідних / родичів" - Заборонена образа рідних / родичів. | Бан 15-30 днів
Гравець Андрей Яблонский (224951) отримує покарання у вигляді деморгану терміном на 40 хвилин за порушення наступних правил UKRAINE GTA:
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин
6.42.
Заборонено перешкоджати роботі НПУ під час евакуації транспорту, працівників евакуатора, Укрзалізниці, автобуса, трамвая, тощо. | Деморган до 45 хвилин / Варн

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі