Розглянуто образа та вбиство в зз

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Алля Бандерос

Новий гравець
Реєстрування
26 Кві 2026
Дописи
11
Реакції
3
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Аля Денесенко
2. Нікнейм порушника:Географ Шадов та Олександр Шадов
3. Суть скарги: я заїхала на ззаправку, вони приїхали та почали ображати в розмовному та в текстовому чаті потім коли я хотіла поїхати вони почали штовхати мою машину а потім мене вбили
4. Доказ порушення (скриншот/відео): докази починаються з 0.25 сек образа до першої хвилини вбиство на 2 хв.
5. Дата порушення. 29.06.2026

Даниїл Хліманцов

Hlimancov FamQ | Чорноморський край
Реєстрування
19 Лис 2024
Дописи
253
Реакції
304
Бали
123
Вік
25
Адреса
Великі Геївці
Вітаю
Переглянувши вашу скаргу виношу вердикт:

Гравець Географ Шадов #6701 Отримає покарання у вигляді: (Деморган 120хв, Мут 180хв)

5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців.

5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця.

5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати.

6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні.

Гравець Олександр Шадов #6700 Отримає покарання у вигляді: (Деморган 80 хв, Мут 120хв)

5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців.

5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця.

6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується

6.3.3. "Навмисний таран" - заборонено навмисно таранити транспортом інший транспорт (включаючи порожній), є винятки.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі