Відмовлено образи адміністрації поза грою-бан

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сатоши Епштейн

Шановний гравець
Реєстрування
14 Чер 2025
Дописи
20
Реакції
39
Бали
18
1. Ваш нікнейм: Сатоши Епштейн
2. Нікнейм адміністратора: Владислав Марловський
3. Суть скарги

Я хочу подати оскарження на покарання, видане за правилом 7.10 (образа / погрози адміністрації поза грою).
Я хочу зазначити, що людини, про яку йде мова, навіть немає в тому чаті, де відбувалася ця розмова. Повідомлення не були адресовані безпосередньо цій людині або будь-якому адміністратору. Фактично це була розмова від третього лиця, а не пряма образа або погроза представнику адміністрації.
Також хочу додати, що ця розмова відбувалася у звичайному приватному спілкуванні, де люди часто можуть висловлювати емоції або свою думку. Моєю метою не було образити адміністрацію проєкту або якось принизити її роботу. Я розумію, що певні слова могли виглядати некоректно або бути неправильно сприйняті зі сторони.
щоб підтримувати порядок на сервері.
Хочу запевнити, що надалі подібних ситуацій більше не буде. Я зробив для себе висновки і буду більш уважно ставитися до того, що пишу в чатах або соціальних мережах, щоб уникнути будь-яких непорозумінь.
Мені дуже подобається грати на цьому проєкті, і я не хотів би втрачати можливість продовжувати гру. Саме тому прошу вас розглянути можливість пом’якшення покарання або зняття бану.
Обіцяю надалі дотримуватися всіх правил проєкту та поважати адміністрацію.

Прошу адміністрацію розглянути можливість пом’якшення покарання або дострокового розбану, оскільки мені подобається цей проєкт і я хотів би продовжити гру, дотримуючись усіх правил.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):тиц
5. Дата порушення:3-9-2026

┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ 𝖀𝕶𝕽𝕬𝕴𝕹𝕰 𝕲𝕿𝕬 ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┓
𝖅𝖆𝖍𝖎𝖉𝖓𝖆 𝖀𝖐𝖗𝖆𝖎𝖓𝖆 [02]
𝕾𝖆𝖙𝖔𝖘𝖍𝖎 𝕰𝖕𝖘𝖙𝖊𝖎𝖓
┗━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ♡ ♡ ♡ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛

Останнє редагування модератором:

Коді Флоренс

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Бер 2024
Дописи
934
Реакції
555
Бали
153
Вітаю , завжди треба обдумувати свої дії та вчинки . Все за собою несе наслідки . На жаль ваші порушення були систематичними та критичними . У оскаржені відмовлено , відбувайте покарання .

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі