Mishyan Puberty
pybertat
- Реєстрування
- 30 Жов 2024
- Дописи
- 36
- Реакції
- 22
- Бали
- 11
1. Нікнейм гравця:Ренат Барабашка Ваньок Перекуриний Веталь Потужний
2. Особистий нікнейм:Михайло Мазур
3. Клан порушника:dark
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: STACK
Примітка:всі відео не разом бо починав записувати фрпас після катки на страйку, та на програмі BANDICAM а в цій програмі відео має йти не більше 10 мін, коли розмова дішла до TyubikiFamQ (на відео 3) я не хотів якось задіти а просто сказати що Ренат Барабашка це колись казав.
2. Особистий нікнейм:Михайло Мазур
3. Клан порушника:dark
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: STACK
5. Суть скарги: 1 відео приниження гідності, образа. 2 відео приниження гідності, образа від лідера клану дарк,образа від Веталь Потужний. 3 відео тайм код: 0:11 образа від Веталь Потужний 0:18 образа від Ренат Барабашка (лідер) 0:21 образа від Веталь Потужний та через декільк секунд образа від Рената Барабашка 1:00 образа від Ренат Барабашка 1:20 образа від Веталь Потужний 1:34 капс в чат від Ваньок Перекуриний 1:37 образа від Веталь Потужний 2:22 образа від Ренат Барабашка 3:21 NonRP дії( пригав на машині) Більше порушень я не бачив. 4 відео образа від лідеру клана "дарк"
6. Докази (скріншот/відео): 1 відео 2 відео 3 відео 4 відеоПримітка:всі відео не разом бо починав записувати фрпас після катки на страйку, та на програмі BANDICAM а в цій програмі відео має йти не більше 10 мін, коли розмова дішла до TyubikiFamQ (на відео 3) я не хотів якось задіти а просто сказати що Ренат Барабашка це колись казав.
7. Дата порушення:24.02.2025