Розглянуто образи та порушення при затриманні Прошу розглянути Артема Скакуна та Сергія Коваленка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
30 Січ 2023
Дописи
44
Реакції
26
Бали
18
1:Мій нікнейм:Бернар Арно
2:Нікнейм гравця: Вовка Овенкархарт,Макс Власюк
3:Суть мене затримали на блок пості за підозру водіння в нетверезому вигляді. Хоча я стояв біля авто під час затримання.Але суть така підчас слідцтва працівники сбу порушували правила сервера а саме неодноразово ображали матами та посилали також коли взламали руку моєму персонажу та він втратив свідомість замість того щоь надати медичну допомогу копали та били стіотцями!!! закінчилось тим що пришили статтю 3.5,3.6,3.7 та спроба надання хабаря посадовій особі. Наша країна наближається до європи але так як працює СБУ Д це повернення до савка!!Також притензії до їхніх Ніків.І так як у мене погано записав фрапс прошу взяти їхній ( Вовка Овенкархарт)повний фрапс і переглянути повнястю.Так як в мене є ще 3 фрапса з масовими порушеннями від норп драйву до процесуальних дій коли вони відмовляються брати понятих з їх слів їм впалдо і це так постійно. Зауважую що на проекті грає багато дітей і ця лексика ненормативна. в правилах проекта карається. Прошу Вовка Овенкархарт отримати Warn nf позбавити бед копа.Макс Власюк догану так як він був присутній при цьому і брав участь та відповідає за особовий склад.
4: докази
тайм коди 0.35,2.57,3.20
фото за порушення видання покарання.
так як умене фрапс записав погано ось доказ з часом коли це відбувалось
5: дата порушення 19 11 2023- 20 11 2023

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,048
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Переношу до відповідного розділу!

Вова Тюбикович

04 Північна Україна ♡
Активний гравець
Реєстрування
7 Гру 2022
Дописи
864
Реакції
4,358
Бали
113
1:Мій нікнейм:Бернар Арно
2:Нікнейм гравця: Вовка Овенкархарт,Макс Власюк
3:Суть мене затримали на блок пості за підозру водіння в нетверезому вигляді. Хоча я стояв біля авто під час затримання.Але суть така підчас слідцтва працівники сбу порушували правила сервера а саме неодноразово ображали матами та посилали також коли взламали руку моєму персонажу та він втратив свідомість замість того щоь надати медичну допомогу копали та били стіотцями!!! закінчилось тим що пришили статтю 3.5,3.6,3.7 та спроба надання хабаря посадовій особі. Наша країна наближається до європи але так як працює СБУ Д це повернення до савка!!Також притензії до їхніх Ніків.І так як у мене погано записав фрапс прошу взяти їхній ( Вовка Овенкархарт)повний фрапс і переглянути повнястю.Так як в мене є ще 3 фрапса з масовими порушеннями від норп драйву до процесуальних дій коли вони відмовляються брати понятих з їх слів їм впалдо і це так постійно. Зауважую що на проекті грає багато дітей і ця лексика ненормативна. в правилах проекта карається. Прошу Вовка Овенкархарт отримати Warn nf позбавити бед копа.Макс Власюк догану так як він був присутній при цьому і брав участь та відповідає за особовий склад.
4: докази
тайм коди 0.35,2.57,3.20
фото за порушення видання покарання.
так як умене фрапс записав погано ось доказ з часом коли це відбувалось
5: дата порушення 19 11 2023- 20 11 2023
Шановний, відео та звуко записуючи пристрої у вас були давно забрані, на відкаті не видно дату та час порушення , що ви намагаєтесь доказати ??? Якщо буде потрібен фрапс, коли відбувалося забрання відео та звуко пристроїв , я надам. Але чуть пізніше.

Оліка Вейсс

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
16 Бер 2023
Дописи
559
Реакції
418
Бали
68
Вітаю, передаю ГА, ЗГА.

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, на ваших відеодоказах нічого майже не видно.
З звуку було зроблено висновки, з bad cop буде проведена бесіда щодо спілкування.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі