Маттео Перси
Шановний гравець
- Реєстрування
- 6 Бер 2024
- Дописи
- 11
- Реакції
- 42
- Бали
- 16
- Нікнейм адміністратора:-
- Особистий нікнейм: Маттео Екстезі
- Суть скарги:
Вітаю, шановна адміністрація, начнем все з початку, о 29.03.2024 року-видаляють клан KenzoFamQ Тик, як і завжди всіх начинається скандал, о 31.03.2024 року-написав до одного із учасників клану Кензо, та він мені відповів, що всі Кензо переходять в Gta 5-Тик, та потім написали скаргу також о 31.03.2024 року-Тик, перший раз було "Відмовленно" так як гта 5 не являється рп ігрою, та Владосік (відправник цих скарг) був обуреним, та написав скаргу на Нікітку Буданова-Тик, я написав перше оскарження, мені зменшили срок на 31 день Тик , потім також друге оскарження, яке було відмовлене Тик.
Тепер пройдімо до обяснення-
наш клан Forbes іграли на страйк-болі, я відійшов бо був скандал інакших гравців, потім цей скандал припинвся, через причину, що адмін прилитів, та прийшли гравці з клану Кензо, начаои провокацію тими словами " Шо по картелю" я відповів " Шо по клану" та начав Нікіта Кензо, дальше провокацію,та не бачив ні жодного разу в тій толпі Владосіка Кензо, та через оцю переписку з одним учасників клану Кензо, що всі учасники переходять в Gta 5, я написав такі слова "лівай в гта 5" та "фастом" цитую-як б мені не написав один із учасників клану Кензо, що вони переходять в гта 5, я б такого не писав, також не знав що через дають бан а саме " реклама сторонього проекту " ну я багато разів бачив "Gta Ukraine 5" а саме це, що Gta Ukraine переходить в Gta 5, та якщо подивитися аватарки адміністрації там буде "UG" якраз те що я бачив "Gta Ukraine 5" відносно що, Gta 5 є так називаємі спів працівники, тому якщо це правда, то це не може бути як реклама/пропаганда стороннього проєкту.
ТОМУ Я ПРОШУ ВАС ШАНОВНА АДМІНІСТРАЦІЯ, ЯК НА ПЕРШИЙ РАЗ ВИДАТИ МАКСИМАЛЬНИЙ МУТ, АБО ЗМЕНШИТИ БАН, ТА ПРИСЯГАЮСЬ ЩО, ТАКОГО БІЛЬШЕ НЕ ПОВТОРИЦЯ, ДЯКУЮ ВАМ НА ПЕРЕД.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):видаляють клан KenzoFamQ,Переписка, Скарга на мене, оскарження Владосік,те через що забанили,оскарження бану на 6 тисяч днів, друге оскарження.
- Дата походження: 04.04.2024