Розглянуто ой порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Блак

Кошовий отаман
Реєстрування
18 Чер 2025
Дописи
127
Реакції
50
Бали
33
1. Ваш нікнейм: Андрей Тюбик
2. Нікнейм порушника: 9106
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: порушення затриманя,рп процесу,оск,і затримав за те що 20 хв назад його його вбив
5. Доказ порушення (скриншот/відео):таймк коди 0:15 оск ,0:35 оскає просто так 0:45 признав що мене затримав ізза того що я його вбив 2:00 не показав посвідчення та я не зрозумів з ким я розмовляю так як не було його посвідчення 3:17 оскає знову 6:50 каже що я обзивав сотрудніка(точно не помню але вроді не було)11:00 я зрозумів що в людини була форма з румунії і чого він мене затримав як він знає українську і тд 11:30 каже що давав мені посвідчення але як видно на відео він мені нічого не показував 12:13 матюки знову 17:50 в офф топ написав що він мене переграв це говорить на то що він мене затримав не закого а саме я був в МОЗ я тільки звідти вийшов він мене вдарив тайзером тут доказ
6. Дата порушення:29.03

Дмитро Мінур

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
14 Лис 2023
Дописи
1,749
Реакції
1,308
Бали
253
Вітаю шановний гравець.
Лідер Організації Алекс Карпатиченко [9106] Отримає покарання у вигляді - "Образа гравців" | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів

Також Лідер буде видано "Дисциплінарне стягненя" у вигляді 1 та "Попередження" у вигляді 1.

(Перерозгляд)

Розглянуто.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі