В очікуванні оновлення

ханчик

Новий гравець
Реєстрування
2 Тра 2026
Дописи
0
Реакції
3
Бали
2
Вітаю шановна адміністрація прошу переглянути та схвалити моя ідея це оновити модельку автомобілю BMW M5 F10 як на мене це буде дуже хороше рішення вона дуже леквидна
та гарна по управлінню але можно чучуть добавити щоб вона чучуть дріфтила я думаю що ця моделька заслуговує оновлення та я не хочу не якого бонусу от 500.000 тисяч гривень ,до 2.000.000 мільйону гривень зараз і кину фотки це як би вона була красива а там дивіться самі тому що моделька дуже популярна прошу не відмовляти та схвалити щоб в 4.0 оновили данну автівку вірю в розробників
IMG_4467.jpeg
IMG_4468.jpeg

Хензи

Козак
Реєстрування
15 Бер 2026
Дописи
10
Реакції
19
Бали
8
Вітаю шановна адміністрація прошу переглянути та схвалити моя ідея це оновити модельку автомобілю BMW M5 F10 як на мене це буде дуже хороше рішення вона дуже леквидна
та гарна по управлінню але можно чучуть добавити щоб вона чучуть дріфтила я думаю що ця моделька заслуговує оновлення та я не хочу не якого бонусу от 500.000 тисяч гривень ,до 2.000.000 мільйону гривень зараз і кину фотки це як би вона була красива а там дивіться самі тому що моделька дуже популярна прошу не відмовляти та схвалити щоб в 4.0 оновили данну автівку вірю в розробників Переглянути вкладення 402155Переглянути вкладення 402156за

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі