Розглянуто оскардженя бану ( Олексій Гробчик )-(Еммі Блеквуд)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
6 Лют 2026
Дописи
15
Реакції
12
Бали
58
1. Ваш нікнейм та ID: Ярчик Харізма (62512)
2. Нікнейм адміністратора: Олексій Гробчик
3. Суть скарги:
Хочу щиро вибачитися за свою поведінку та слова, які я дозволив собі сказати на адресу іншого гравця. Я усвідомлюю, що під час конфлікту піддався емоціям і використав образливий вислів. Розумію, що така поведінка є неприпустимою та порушує правила сервера.
Я повністю визнаю свою провину й не хочу виправдовувати свої дії емоціями чи обставинами. Покарання було застосовано через мою власну поведінку, і я розумію рішення адміністрації.
Після цієї ситуації я переосмислив свою поведінку та зрозумів, що під час конфліктів потрібно вміти контролювати свої емоції й поважати інших учасників. Надалі я докладу всіх зусиль, щоб подібне більше не повторилося.У зв’язку з цим хочу щиро попросити адміністрацію, якщо це можливо, переглянути термін мого бану та розглянути можливість його скорочення. Я розумію, що остаточне рішення залишається за вами, і з повагою прийму будь-яке ваше рішення.
Ще раз щиро перепрошую перед гравцем та адміністрацією за свою поведінку й завдану образу. Дякую за ваш час, увагу та можливість звернутися з цим проханням.
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео):
1790595107709.png

5. Дата порушення: 25.09.26

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі