Розглянуто оскарження Паша котік

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

HAWK

Козак
Реєстрування
20 Кві 2023
Дописи
56
Реакції
13
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора: Паша Котік
  2. Особистий нікнейм: Себастьян Днєпрянін
  3. Суть скарги: Посилання на жб тут. Не згоден з покаранням, а саме РК, де тут є РК якщо РК - це повернення на місце смерті з ціллю ВБИВСТВА, а ми до першої смерті і до другою ніякої фізичної шкоди їм не нанесли , вот що таке РК, опираюсь на форум UG .
    Наведу приклад дійсного РК і недійсного РК
    Дійсне РК ( Мене вбили біля стріпухи, після чого ще не пройшло 15 хвилин я вертаюсь до стріпухи і вбиваю цю людину, яка вбила мене раніше - це дійсне РК, як мінімум просто треба мати базові знання англійської і все буде ясно, що таке РК)
    Недійсне РК ( Мене вбили біля стріпухи, я повернувся протягом 15 хвилин туди і цю людину, яка мене вбила не чіпав , це не дійсне РК, як з ситуацією біля ВЧ
    Знову надам скрін, що таке РК - РК, ВБИВСТО З МЕТОЮ ПОМСТИ, біля ВЧ ,не було спроби помсти) опирався виключно на правила UG

Знову наголошу щодо РП ситуації, ми змінили скіни і транспорт + на мені була маска, вони ніяк не могли дізнатися, що це ми, бо як мінімум не бачили документів)

По-друге, по міркам РП ситуації, ЗСУ ніяк не могли знати, що приїхали саме ми ( ми змінили скіни і автомобіль і вони ніяк не могли дізнатися, що це ми)

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): покарання

5. Дата походження: 08.04.25

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.

Покарання видано вірно!
Ви дивитесь на 3 варінт РК.

Вас було покарано згідно пункту правил 6.14. "RK" - Revenge Kill - повернення на місце смерті протягом 15 хвилин або заподіяння шкоди здоров'ю гравцю у помсту, який раніше вас убив (КД 15 хвилин). | Деморган 30-90 хвилин, при повторному порушенні Варн

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі