HAWK
Козак
- Реєстрування
- 20 Кві 2023
- Дописи
- 56
- Реакції
- 13
- Бали
- 11
- Нікнейм адміністратора: Паша Котік
- Особистий нікнейм: Себастьян Днєпрянін
- Суть скарги: Посилання на жб тут. Не згоден з покаранням, а саме РК, де тут є РК якщо РК - це повернення на місце смерті з ціллю ВБИВСТВА, а ми до першої смерті і до другою ніякої фізичної шкоди їм не нанесли , вот що таке РК, опираюсь на форум UG
.
Наведу приклад дійсного РК і недійсного РК
Дійсне РК ( Мене вбили біля стріпухи, після чого ще не пройшло 15 хвилин я вертаюсь до стріпухи і вбиваю цю людину, яка вбила мене раніше - це дійсне РК, як мінімум просто треба мати базові знання англійської і все буде ясно, що таке РК)
Недійсне РК ( Мене вбили біля стріпухи, я повернувся протягом 15 хвилин туди і цю людину, яка мене вбила не чіпав , це не дійсне РК, як з ситуацією біля ВЧ
Знову надам скрін, що таке РК - РК, ВБИВСТО З МЕТОЮ ПОМСТИ, біля ВЧ ,не було спроби помсти) опирався виключно на правила UG
Знову наголошу щодо РП ситуації, ми змінили скіни і транспорт + на мені була маска, вони ніяк не могли дізнатися, що це ми, бо як мінімум не бачили документів)
По-друге, по міркам РП ситуації, ЗСУ ніяк не могли знати, що приїхали саме ми ( ми змінили скіни і автомобіль і вони ніяк не могли дізнатися, що це ми)
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): покарання
- Дата походження: 08.04.25