Відмовлено оскарження бану//Євген Канапка// для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Анастасія Хідеякі

Поважний гравець
Реєстрування
3 Лют 2024
Дописи
109
Реакції
144
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Євген Канапка(минулий ГА)
  2. Особистий нікнейм: Марина Хосе
  3. Суть скарги: діло було в осени 2023року. розповідаю як все було...граю собі спокійно та їду до Полтави та бачу таку картину що мене данний адміністратор(Євген Канапка) тепнув до себе та говорить *перевірка на чіти заходимо в очікування обзвону в діскорді* і тепнув не мене одну там було чоловік 20 а тепнув саме до минулого центрального ринку я на тот момент не зрозуміла що відбувається та вишла з гри. Тоді через хвилин 10 заходжу знову в гру а в мене бан на 6000 тисяч днів по причіні чіти і других гравців яких я дуже добре знала теж відкинув по тій же темі. І проходе десь днів так 3-4 і мені повідомляють що його зняли за за те що робив хаос на сервері та блокував всих до купи.(на тот момент я не знала взагалі що таке чіти). Як зняли з посади цього ГА поді став новий гравець на посаду ГА "Роман Акулезов" я вирішила написати оскарженя на що він зрадістью мені пішов на зустріч і ми з ним домовились на невеличкий обзвон ну то так все і началось, я зайшла в очікування обзвону і мене адміністрація перекинула до себе ми з нею добре поспілкувались та з годом перешли до моєї теми щодо блокування я завантажила одну програму на перевірку та ішну і в один момент в мене почався обстріл та я пішла до підвалу..та слідуючий день я поїхала до себе в село де безпечніше ну там тоді правда не було інтернету. Проживала я у себе в селі місяці так 3 це вже починалась весна я повернулась до себе в місто та пишу Акулезову у телеграм так і так ну він мене згадав і сказав що нада було раніше це робити. Щас бажаю грати на новій карті та хочу повернути свій акаунт який я втратила за якогось некомпетентного адміністратора, прошу розблокуваня.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 30.04.2024.

Рафаель Тоширо

Центральна Україна
BANNED
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
1,534
Реакції
802
Бали
213
Вітаю.
В розблокуванні відмовлено по причині пройшло багато часу з моменту блокування та минув час на оскарження.
Відмова!​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі